Úvod Výrobcovia Ulefone 8 dôvodov, prečo je kúpa Ulefone Armor 6E dobrou voľbou

8 dôvodov, prečo je kúpa Ulefone Armor 6E dobrou voľbou

Tlačová správa.

0

Najnovší obrnený kúsok z dielne čínskeho výrobcu Ulefone sa aktuálne nachádza v dočasnej akciovej ponuke u predajcu Banggood.com, ktorá platí len do 20.5.2019.

Samozrejmosťou je aj lákavá cenovka, ktorá predstavuje 199,99 dolárov (178,87 EUR). Ak vás však nízka suma nepresvedčí, výrobca vám ponúka ďalšie dôvody, prečo je Ulefone Armor 6E výbornou voľbou.

1. Skutočne vysoká odolnosť

Ulefone Armor 6E disponuje certifikáciou odolnosti na úrovni IP68/IP69K a MIL-STD-810G. Odolá tak aj tým najdrsnejším podmienkam či zaobchádzaniu, prachu, vlhkosti, vode, nárazom či extrémnym teplotám.

2. Výkonné nástroje

Tých Ulefone Armor 6E obsahuje mnoho. Patrí sem napríklad kompas, meradlo výšky, krokov, barometer, uhlomer, UV detektor a podobne. Bude teda aj praktickým pomocníkom v teréne.

3. Veľká obrazovka

Skvelá je aj prítomnosť 6,2-palcového displeja s Full HD+ rozlíšením a zárezom, ktorý prinesie kvalitný vizuálny zážitok. O jeho ochranu sa postará odolné sklo Gorilla Glass 5. generácie.

4. Výkonný procesor

Ulefone Armor 6E poháňa výkonný AI procesor Helio P70 s ôsmimi jadrami. Zaistí plynulý chod aplikácií pri nižšej spotrebe energie.

5. Kvalitné fotografie

O tie sa postará najmä primárna kamera, ktorú tvorí dvojica šošoviek s 16 Mpx a 2 Mpx rozlíšeniami. Vďaka prítomnosti umelej inteligencie dokážu rozoznať, či sa nachádzate vonku alebo na párty. Samozrejmosťou je aj duálny blesk.

6. Dlhá výdrž

Aj na tú sa môžete pri Armor 6E spoľahnúť vďaka 5 000 mAh batérii. Výrobca sľubuje až 440 hodín výdrže v pohotovostnom režime či 25 hodín telefonovania. Veľké plus predstavuje aj podpora pre bezdrôtové či rýchle nabíjanie.

7. Globálne frekvenčné pásma

So šiestimi typmi a 35 frekvenciami je Ulefone Armor 6E naozaj globálnym telefónom. Telefón tak môžete používať až na 90% celého sveta.

8. Atraktívna cenovka

Dôležitým aspektom pri výbere nového zariadenia je takisto aj jeho cenovka. V Ulefone si to veľmi dobre uvedomujú, a tak svojim zákazníkom ponúkajú smartfóny, ktoré nezruinujú váš rozpočet. Ulefone Armor 6E sa teda môže pýšiť naozaj veľmi prijateľnou cenovkou, ktorá predstavuje 178,87 EUR.

Kompletné špecifikácie nájdete na oficiálnej stránke predajcu Banggood.com.