Úvod Novinky Samsung Galaxy S10 získava dôležitú aplikáciu. Výrazne vylepšuje snímač odtlačkov prstov

Samsung Galaxy S10 získava dôležitú aplikáciu. Výrazne vylepšuje snímač odtlačkov prstov

6

Ultrazvukový snímač odtlačkov prstov smartfónov Samsung Galaxy S10 a Galaxy S10+ je po technologickej stránke síce na vysokej úrovni, no ako sa minulý mesiac ukázalo, nepracoval úplne ideálne.

Užívatelia s veľmi suchou alebo zranenou pokožkou v oblasti odtlačku prsta mohli mať s rozpoznávaním problém. Samsung vzhľadom na tieto skutočnosti pripravil aktualizáciu a prisľúbil, že pripraví ďalšie, ktoré funkčnosť snímača zlepšia.

Podľa príspevku na fóre Reddit sa už ďalšia z aktualizácií medzi užívateľmi šíri. Aktualizačný balíček je až smiešne malý, má len 6,9 MB a zameriava sa čisto iba na snímač odtlačkov, resp. jeho opravu.

samsung galaxy s10
r/galaxys10

Je ale dôležité vedieť, že nejde o systémovú aktualizáciu. Update sa ohlási prostredníctvom obchodu Samsung Galaxy Store. Podstatné je, že je skutočne prínosom. Užívatelia po aktualizácii popisujú rýchlejšie a presnejšie rozpoznávanie odtlačkov.

Snímanie je podľa niektorých „oveľa lepšie“ alebo „okamžité“. Ak ste náhodou aktualizáciu obdržali, dajte nám v diskusii vedieť, či skutočne pomohla.