Úvod Zariadenia Tieto hodinky ohúrili stovky Slovákov. Stoja len 87 €!

Tieto hodinky ohúrili stovky Slovákov. Stoja len 87 €!

Tieto hodinky si obľúbili stovky ľudí. Majú na to dobrý dôvod.

0

Názov Kospet Brave reprezentuje inteligentné hodinky z Číny, ktoré ponúkajú okrúhly displej, vymeniteľné remienky a aj 4G konektivitu. To najlepšie zo všetkého je ale ich zľavnená cenovka. Ak sa teda poponáhľate, môžu byť vaše iba za 87 eur.

Ide totiž o časom aj počtom kusov limitovanú akciovú ponuku e-shopu CAFAGO. Za vyššie spomínanú sumu dostanete 1,3-palcový displej s rozlíšením 240 x 240 pixelov, čipset MediaTek MTK6737, 2 GB operačnú pamäť RAM a 16 GB úložisko vrátane slotu pre nanoSIM kartu. Keď ju tam vložíte, od toho momentu budete mať k dispozícii rýchle dátové spojenie s mobilnou sieťou operátora aj bez smartfónu.

Čo sa týka zostávajúcich čísiel, hardvérová výbava zahŕňa okrem iného i 620 mAh batériu (v pohotovostnom režime by mali vydržať 3 až 5 dní), snímač srdcového tepu, GPS, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 alebo operačný systém Android. Krehké útroby navyše chráni certifikácia podľa medzinárodného štandardu IP68, takže ich nepoškodí ani priamy kontakt hodiniek s vodou alebo pieskom. Sú teda vyrobené aj pre plavcov.

Ako už bolo spomínané, smartwatch nájdete v e-shope CAFAGO za 87 eur. Treba však počítať s tým, že obsahujú iba český jazyk. Samozrejme, vrátane angličtiny. Slovenčina v zozname nefiguruje. Pri kúpe treba zvoliť Duty Free Shipping a predajca vám hodinky zašle bez nutnosti doplácať DPH.