Úvod Výrobcovia Huawei Huawei P30 a P30 Pro v ponuke operátorov a Watch GT ako...

Huawei P30 a P30 Pro v ponuke operátorov a Watch GT ako darček!

0
Huawei Watch GT

Tak ako naznačovali predchádzajúce špekulácie, prví záujemcovia o Huawei P30 a P30 Pro získajú hodnotný darček. Predaj spúšťajú dvaja najväčší slovenskí operátori Orange a Telekom. O2 sa k nim (zatiaľ) nepripojilo.

Orange informuje, že si zákazníci môžu vlajkové lode Huawei P30 a P30 Pro zakúpiť už od 27. marca. S paušálmi Go ich môžu získať už od 279 EUR.

Navyše, pre prvých 100 zákazníkov, ktorí si kúpia Huawei P30 alebo P30 Pro, je pripravený atraktívny darček – štýlové smarthodinky Huawei Watch GT, ktoré sa pýšia výdržou batérie až dva týždne.

p30 pro
Huawei Watch GT

Huawei P30 bude Orange predávať za 699 EUR v bielej a modrej farbe. Najvyspelejší typ Huawei P30 Pro bude dostupný v bielom a čiernom farebnom prevedení za cenu 999 EUR, teda v konfigurácii 8/256 GB.

Dvojica modelov Huawei P30 je dostupná aj v Telekome, no len zatiaľ formou rezervácie. Záujemcovia môžu vyplniť jednoduchý formulár na tejto internetovej adrese operátora. Aj Telekom dá prvým zákazníkom hodinky Watch GT ako darček.

Pri kúpe dostanete hodinky ako darček len do vypredania zásob, resp. do 31. marca. Dá sa predpokladať, že počet dostupných kusov je výraznejšie obmedzený.

Ak máte o jedno z vlajkových zariadení vážny záujem a chcete si ho zaobstarať prostredníctvom kapacít jedného z dvoch menovaných operátorov, nemali by ste dlho váhať. Hodinky sú pomerne cenným bonusom.

Na stránkach operátora O2 Huawei P30 a P30 Pro zatiaľ nefiguruje. Informácie v prípade aktualizácie ponuky doplníme.

Aktualizácia:

Predobjednávky pre Huawei P30 a P30 Pro spustil aj operátor O2. Rovnako ako v predošlých dvoch prípadoch, tí najrýchlejší získajú ako bonus inteligentné hodinky Huawei Watch GT. V ponuke sú nasledujúce možnosti:

  • Huawei P30 Pro 256 GB čierny  – dostupných 70 kusov Huawei Watch GT Leather
  • Huawei P30 Pro 256 GB fialový – dostupných 30 kusov Huawei Watch GT Leather
  • Huawei P30 128 GB čierny – dostupných 100 kusov Huawei Watch GT Sport

Predobjednávky je nutné vykonať a potvrdiť cez autorizačný mail do 31. marca 2019. Slúži preto tento formulár, ktorý sa nachádza na stránkach soda.o2.sk.