Úvod Huawei Huawei P30 Pro Predobjednajte si Huawei P30 a dostanete hodnotný darček, prezrádzajú Poliaci

Predobjednajte si Huawei P30 a dostanete hodnotný darček, prezrádzajú Poliaci

2

Tí najväčší výrobcovia smartfónov často zvyknú k svojim najnovším vlajkovým modelom ponúkať rôzne darčeky, ktorými motivujú potencionálnych zákazníkov k predbežnej kúpe už krátko po predstavení produktu.

Samsung k predbežným objednávkam pre model Galaxy S10 a Galaxy S10+ pripojil ako darček bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds v hodnote 149 EUR. K drahým high-end novinkám tak zákazníci získali kvalitné slúchadlá rovnakej značky, čo istotne potešilo nejedného užívateľa.

Ak by aj slúchadlá nepoužívali, môžu ich predať, čím si aspoň čiastočne vykompenzujú vyššiu obstarávaciu cenu smartfónov. Vyzerá to, že sa na totožnej vlne povezie aj Huawei P30 a P30 Pro.

Poľský technologický web odhalil, že vlajkové novinky z dielne Huawei sa budú dať predbežne objednať už 26. marca, teda hneď po oficiálnom predstavení, ktoré prebehne vo francúzskom Paríži.

Samsung
gsmmaniak.pl

Zákazníci, ktorí si jeden z dvojice modelov predbežne objednajú, dostanú ako darček inteligentné hodinky Watch GT. Pre záujemcov o najvyššiu Pro verziu má byť dokonca pripravená bezdrôtová nabíjačka, nielen inteligentné hodinky.

Zdroj o novinke informuje v súvislosti s domácim, teda poľským trhom, no je viac ako isté, že sa tento typ motivácie bude týkať aj ostatných európskych krajín, vrátane tej našej. Svoju úlohu tiež zohrá konečná cena zariadení, ktorá je, žiaľ, zatiaľ neznáma. Je však asi jasné, v akých rovinách sa bude v ponímaní úhlavnej konkurencie pohybovať.

Samsung sa pochválil, že objem predbežných objednávok pre duo Galaxy S10 je viac ako dvojnásobný v porovnaní s minuloročnými zariadeniami Galaxy S9. Uvidíme, aký záujem bude o Huawei P30. Latka je ale nastavená vysoko.