Úvod Zariadenia Nezničiteľný Ulefone Armor 3 v bleskovej zľave, vyčlenených je iba 100 kusov!

Nezničiteľný Ulefone Armor 3 v bleskovej zľave, vyčlenených je iba 100 kusov!

4
ulefone armor

Kategória odolných inteligentných mobilných telefónov zaujíma špecifickú skupinu užívateľov, ktorí kvôli svojej náročnej práci či koníčku nemôžu alebo nechcú vlastniť obyčajné zariadenie.

Popri výborných značkových modeloch CAT sa v tejto kategórii už dlhodobo orientuje aj čínsky výrobca Ulefone, v zastúpení najnovšieho modelu s názvom Armor 3. Pomenovanie je trefné, keďže už od pohľadu ide o poriadnu mobilnú pevnosť.

Krytie na úrovni normy IP68 je pre Ulefone Armor 3 iba začiatkom. Výrobca pridáva ešte vyššie krytie IP69K, ktoré zariadenie ochráni pred prudko tečúcimi tekutinami s vysokou teplotou.

ulefone armor

Ulefone Armor 3

Cena: 230,10 €Dostupnosť: 100 kusov

Dielo dokonáva armádna certifikácia MIL-STD, ktorá deklaruje odolnosť voči pádom (1,2 m výška), vlhkosťou, výraznejšími zmenami tlaku či pred elektromagnetickým žiarením. Robustnú konštrukciu s tzv. zónami nárazov neprekvapí asi nič.

ulefone armor

Dostupnejšie odolné smartfóny neboli v minulosti nijak extra vybavené. Aj to sa našťastie zmenilo. Ulefone Armor 3 má obrazovku (5,7″, Gorila Glass 5) s vysokým rozlíšením 2160 x 1080 pixelov, osemjadrový procesor Helio P23, 4 GB operačnú pamäť alebo 64 GB úložisko.

Nechýba tiež NFC technológia, osvedčený 21 Mpx fotoaparát značky Sony s PDAF zaostrovaním a svetelnosťou f/1.8, dva hlučné stereo reproduktory, snímač odtlačkov a duálna 4G konektivita. Samostatnú pozornosť si zaslúži obrovská batéria s kapacitou 10 300 mAh s rýchlym 18W nabíjaním. Áno, Ulefone Armor 3 môže fungovať aj ako powerbanka.

ulefone

Vďaka takto veľkej kapacite vám zariadenie poslúži aj pri niekoľkodňovom dobrodružstve alebo náročnej ceste. Samozrejmosťou je sada špeciálnych aplikácií do náročných podmienok.

Ulefone Armor 3 uviedol do bleskového predaja známy GearBest, a to za cenu 230,10 EUR. Podľa stránky je pre túto akciu, ktorá potrvá asi 5 dní, vyčlenených iba 100 kusov. K dispozícii je čierne a aj extravagantnejšie oranžové prevedenie a zrýchlené doručenie za 4,90 EUR.