Úvod Novinky Špeciálna verzia: Skladací Galaxy F môže vyjsť vo verzii pre hráčov!

Špeciálna verzia: Skladací Galaxy F môže vyjsť vo verzii pre hráčov!

1
Možná podoba skladacieho smartfónu pre hráčov (ZDROJ LetsGoDigital)

Samsung si dal patentovať dizajn veľmi zaujímavo vyzerajúceho skladacieho telefónu. Zaujímavo preto, lebo aj keď je skladací, tak nedisponuje ohybným displejom. Má ich až dva, ktoré sú však tentokrát pevné. Každý z nich pokrýva stranu jednej z dvoch vzájomne prepojených častí konštrukcie.

Všetko teda nasvedčuje tomu, že tu ide o už viackrát špekulovanú špeciálnu verziu avizovaného modelu Galaxy F. Špeciálnu v prispôsobení potrebám milovníkov mobilných hier. Prevedenie tohto kúsku totiž pripomína prenosné herné konzoly z dielne japonského Nintenda. Keby sa k nemu dal fyzicky pripojiť ešte aj originálny herný ovládač, nemal by žiadnu chybu.

Aj bez neho to ale bude skvelé. Jeden z prítomných displejov ho vie v takom prípade hravo nahradiť. Človek si iba musí zvyknúť na absenciu hardvérových tlačidiel, pretože namiesto tých použije digitálnu alternatívu priamo na obrazovke dolného panelu. Horný zase poslúži pre zobrazovanie herného prostredia a všetkého, čo s ním určitým spôsobom súvisí.

Možná podoba skladacieho smartfónu pre hráčov
Možná podoba skladacieho smartfónu pre hráčov (ZDROJ LetsGoDigital)

Vyššie uvedené rendery vznikli vďaka informáciám zo zverejneného patentu spoločnosti Samsung, ktorý sa dostal na svetlo sveta 12. februára, čiže ešte len včera. Dátum odhalenia nie je teda vzhľadom k už dlhšie známym plánom giganta žiadne veľké prekvapenie. O pár dní prebehne oficiálne predstavenie tohtoročnej vlajkovej lode Galaxy S10, kedy zároveň spoznáme i skladací Galaxy F.