Úvod Aplikácie Samsung má dôvod na radosť: Jeho prehliadač prekročil hranicu 1 miliardy stiahnutí

Samsung má dôvod na radosť: Jeho prehliadač prekročil hranicu 1 miliardy stiahnutí

0

Kórejská spoločnosť Samsung má na konte nový zárez. Jej mobilný internetový prehliadač, aplikácia Samsung Internet Browser, prekonala významný míľnik. Na konte má viac ako jednu miliardu inštalácií. 

Samsung Internet Browser síce nepredbieha široko ďaleko najpoužívanejší Chrome od Google, no zaznamenal viac inštalácií ako Opera a Firefox dohromady. Mobilný prehliadač od Samsungu tak patrí medzi tie najviac preferované prehliadače, medzi ktoré môžeme zaradiť aj taký UC Browser.

Prirodzene, Samsung má očividnú výhodu. Jeho Internet Browser je vopred nainštalovaný v inteligentných mobilných telefónoch, čo nakoniec platí aj pre prehliadač Chrome.

V každom prípade ale Samsungu hrajú do karát prevažne pozitívne hodnotenia, ktoré jeho prehliadač za svoju existenciu nazbieral.

prehliadac
Samsung Internet Browse

Samsung Internet Browser disponuje snáď všetkým, čo by ste od moderného prehliadača očakávali. Je rýchly a intuitívny, nechýba nočný režim, inštalovateľné doplnky, prístup k biometrickej autentifikácii, blokovanie obsahu a ďaleko viac.

Ak náhodou uvažujete nad tým, že vyskúšate nový internetový prehliadač, ten od Samsungu môže byť dobrou voľbou. Teda, pokiaľ ho už nepoužívate. V prípade osobnejšieho prehliadania by sme siahli napr. po aplikácii Firefox Focus.