Populárne inteligentné hodinky z dielne čínskeho jabĺčka sú k dispozícii so zníženou cenovkou. Potenciálni zákazníci majú na výber až z dvoch rôzne vybavených a rôzne vyzerajúcich modelov Xiaomi Huami Amazfit VergeHuami Amazfit Bip. Aký je teda medzi nimi rozdiel a koľko stoja?

V prvom rade treba zmieniť tvar displeja. Lacnejší kúsok disponuje hranatým zobrazovacím panelom, zatiaľ čo ten drahší ponúka okrúhly. Oba sú dotykové aj farebné a majú zhruba tú istú uhlopriečku. Ďalším dôležitým rozdielom je kapacita akumulátora, ktorú reprezentuje rozdiel slušných 200 mAh. Poďme sa teda pozrieť na detaily.

Huami Amazfit Bip

Cenovo najdostupnejší model z dvojice Huami Amazfit Bip dostal do svojej hardvérovej výbavy 1,28-palcovú uhlopriečku, rozlíšenie 176 x 176 pixelov a snímač srdcového tepu či aktuálneho tlaku vzduchu. Rovnako mu však nechýba ani ochrana pred vodou. Ide o certifikáciu podľa medzinárodného štandardu IP67. Veľkosť batérie v tomto prípade dosahuje 190 mAh.

Huami Amazfit Bip
Huami Amazfit Bip

Akciový kupón: NYBip
Cena: 45,08 €

Huami Amazfit Verge

Drahšie smartwatch zo zľavnenej ponuky e-shopu Gearvita sa môžu pochváliť okrúhlym ciferníkom a teda aj okrúhlym displejom, ktorý má 1,3-palcovú uhlopriečku a rozlíšenie o veľkosti až 360 x 360 pixelov. To pre používateľa znamená, že bude na Huami Amazfit Verge vidieť jemný obraz s bohatými vizuálnymi detailami. Kapacita akumulátora dosahuje 390 mAh a ak niekoho zaujíma interné úložisko, výbava zahŕňa i 4 GB priestor pre dáta.

huami amazfit verge
Huami Amazfit Verge

Akciový kupón: Verge01
Cena: 104,31 €