Úvod Hry Do PUBG prichádza ďalšia aktualizácia. Toto prinesie

Do PUBG prichádza ďalšia aktualizácia. Toto prinesie

1

Do novej snežnej mapy, Vikendi, prichádza niekoľko skvelých noviniek, ktoré určite ocení každý vášnivý hráč PlayerUnknown’s Battlegrounds, titul známy skôr ako PUBG.

Pod novinky spadajú opravy, užitočné vylepšenia, ktoré nám aspoň trošku uľahčia život, nová zbraň s doplnkom či aj pomerne rýchly snowbike.

Snowbike ako náhrada za motocykle

Spomedzi všetkých vyššie uvedených položiek ťa zrejme najviac zaujal práve snowbike. A máš sa skutočne na čo tešiť. Toto malé vozidlo je mobilné, rýchle, no aj veľmi krehké. Snowbike prichádza do Vikendi ako náhrada za motocykle, ktoré sa v tejto mape po novom už nachádzať nebudú.

FOTO: pcgamer.com

Prestrelka za mesačného svitu

Vikendi sa však okrem nového vozidla môže tešiť aj novému nastaveniu počasia, ktoré umožní hráčom strieľať po druhých za prepracovaného mesačného svitu sprevádzaného polárnou žiarou, vďaka čomu by mali byť všetci nepriatelia, ale aj ty, lepšie viditeľní.

A práve na túto nočnú prestrelku môžeš použiť avizovanú novú zbraň The Bizon, čo je v podstate 9 mm SMG vytvorené špeciálne pre Vikendi a Erangel. Príchod novej „hračky“ je sprevádzaný aj adekvátnym doplnkom, konkrétne skrytým mieridlom.

Čo sa menej povšimnuteľných zmien týka, vývojári sa rozhodli optimalizovať výkon hry redukovaním počtu stôp, ktoré sa zobrazujú v okolí hráča, no miernych zmien sa dočkali aj UI či UX. Novinkou je taktiež aj skin na zbraň s názvom BattleStat, ktorý zaznamenáva počet zabitých nepriateľských hráčov.