Úvod Samsung Samsung Galaxy S10 Samsung bude kopírovať: Galaxy S10 ponúkne rovnakú funkciu ako Mate 20 Pro!

Samsung bude kopírovať: Galaxy S10 ponúkne rovnakú funkciu ako Mate 20 Pro!

1

V druhej polovici tohto roka predstavený Android smartfón Huawei Mate 20 Pro  vyniká hneď vo viacerých smeroch, no medzi to najzaujímavejšie patrí jeho reverzné nabíjanie. Lepšie povedané, reverzné bezdrôtové nabíjanie, ktoré by vraj malo ponúknuť i avizované trio od spoločnosti Samsung.

Funkcionalitu s názvom Powershare dostane podľa dostupných informácií ako cenovo dostupný Galaxy S10 Lite, tak aj klasický model Galaxy S10 vrátane najlepšie vybaveného Galaxy S10 Plus. Ako informuje server GSMArena, túto špekuláciu po novom potvrdil nezávislý zdroj, takže sa jej dá dôverovať trošku viac ako doteraz. Bolo to však aj predvídateľné.

Keď nám gigant Huawei ešte v októbri ukázal Mate 20 Pro, reverzné bezdrôtové nabíjanie zaujalo veľmi veľkú pozornosť. Nič podobné dovtedy neponúkal ani jeden smartfón na pultoch obchodov, preto si zdĺhavý prenos elektrickej energie z jedného mobilného zariadenia do druhého takmer nikto nevšímal.

https://www.youtube.com/watch?v=6z4KbVfLly0

Keď sa rozhodnete, že túto nevšednú technologickú vymoženosť využijete, napríklad aby ste zachránili kamoša bez šťavy, tak musíte počítať s tým, že to potrvá podstatne dlhšie, ako keby siahnete po nabíjačke z krabice. Dychberúcich 40 W to rozhodne nebude, o čom vás presvedčí aj naša recenzia, kde sme na pioniersku funkcionalitu z Číny hodili prísne očko.