Úvod Výrobcovia Samsung Samsung nemá limit: Galaxy S10 vraj ponúkne až 12 GB RAM a...

Samsung nemá limit: Galaxy S10 vraj ponúkne až 12 GB RAM a 1 TB úložisko!

Máme sa na čo tešiť.

7

Nadchádzajúca vlajková loď z dielne spoločnosti Samsung dorazí na pulty obchodov s poriadne nabitou hardvérovou výbavou. Ak sa čerstvé špekulácie ukážu ako pravdivé, Galaxy S10 by mal byť vybavený 12 GB operačnou pamäťou RAM a aj ozrutným, až 1 TB interným úložiskom.

Teda aspoň tak tvrdia ostrieľaní analytici z Hongkongu, pričom tých cituje i server ITHome vrátane Gadgets360. Pôjde vraj o 5G verziu lode s druhou najvyššou cenovkou. Výrobca jej v internom prostredí údajne hovorí „Beyond X„.

Koncom februára sa podľa všetkého dočkáme až 4 nových high-end smartfónov so značkou Samsung. Tri (zrejme lite, klasika a 5G) z nich budú reprezentovať tri rôzne vybavené verzie Galaxy S10, zatiaľ čo ten štvrtý ponúkne skladaciu konštrukciu a ohybný Infinity Flex Displej.

Dostupné informácie tvrdia, že 5G verzia vlajkovej lode vyfasuje okrem 12 GB RAMky a 1 TB interného úložiska ešte aj 6,7-palcový zobrazovací panel alebo 5 fotoaparátov, z čoho 3 umiestnia na zadnej a 2 na prednej strane smartfónu. Každý jeden model vraj dostane rozdielny počet foto snímačov.

Rovnako sa môžeme tešiť až na 4 farebné prevedenia s takzvanými farebnými prechodmi (gradient). Či ich dostanú všetky, nevieme, no niektoré z nich určite áno. Na výber by mala byť biela, čierna, žltá a zelená, a to vrátane keramickej konštrukcie pre tých najnáročnejších zákazníkov.