Úvod Výrobcovia Oppo Oppo sa pochválilo dôležitým míľnikom a novým ambasádorom

Oppo sa pochválilo dôležitým míľnikom a novým ambasádorom

1

Výrobca smartfónov Oppo na našom a okolitých trhoch nepôsobí, čo je možno škoda. Zariadenia predáva na ázijských trhoch, v Afrike a na Strednom východe či v pár málo európskych krajinách. Napríklad v Španielsku alebo Holandsku. 

Oppo naposledy zaujal vlajkovou loďou R17 Pro, ktorá má tri fotoaparáty a ktorá bola predlohou pre nedávno predstavený OnePlus 6T. Tento výrobca má v talóne (minimálne) jedno eso – najrýchlejšie nabíjanie, ktoré sa nazýva Super VOOC.

Táto technológia dodáva podporovaným zariadeniam energiu nevídaným výkonom 50W. 75 percent kapacity vide doplniť za veľmi krátkych 30 minút. Najtesnejšie má k tejto technológii Huawei. Najnovšia verzia technológie SuperCharge (Mate 20 Pro) pracuje s výkonom 40W. Obe technológie sú certifikované nemeckým inštitútom TÜV.

Výrobca Oppo na podujatí v Šanghaji oslávil zaujímavý míľnik. Svojim zákazníkom dodal 100 miliónov smartfónov, ktoré disponujú práve technológiou Super VOOC. Viceprezident spoločnosti hovoril o zmene spotrebiteľských návykov, kedy užívatelia vďaka takejto technológii nabíjajú svoje zariadenia až ráno a nie počas noci, ako tomu býva zvykom.

super vooc
Oppo

Oppo zároveň predstavil novú power banku (10 000 mAh, cca 50 €), ktorá je zrejme najrýchlejšou na svete. Využíva spomínanú technológiu Super VOOC, čiže kompatibilné zariadenia nabíja rovnakým výkonom ako sieťová nabíjačka.

super vooc
Oppo

Aby toho nebolo málo, Oppo si zvolil nového „ambasádora“ – animovanú postavičku Pikachu. Kúpiť sa tak dá žltý kryt na smartfóny s Pikachu, samolepky, NFC tagy a vlastne aj power banka samotná nesie žltú farbu so známym Pokémonom.

Kreativita spoločnosti očividne nechýba.