Úvod Výrobcovia Xiaomi Prenosný holiaci strojček Xiaomi Smate ST-R102 za 21,99 € dočasne na eBay!

Prenosný holiaci strojček Xiaomi Smate ST-R102 za 21,99 € dočasne na eBay!

Holiaci strojček od Xiaomi? Prečo nie!

5

Ak si muž, zarastáš a často sa ocitneš na miestach mimo svojho domu či bytu, udržiavať hladké líca nie je vždy jednoduché. Neostáva nič iné len sa poobzerať po prenosných holiacich strojčekoch na batériu. Jeden taký má vo svojom portfóliu aj Xiaomi.

Volá sa Xiaomi Smate Electric Shaver ST-102, vyzerá perfektne a dostupný je cez mnohými overený eBay.

Tento veľmi zaujímavý a technologicky pokročilý holiaci strojček pochádza z rúk inžinierov Xiaomi. Na prvý pohľad vyzerá jeho cylindrické telo veľmi jednoducho a až podozrivo minimalisticky. Nenechaj sa však oklamať. Zariadenie je vyrobené z kvalitných materiálov. Jeho čepele sú vyrobené z rovnakého materiálu ako presný skalpel, takže na trvácnosť sa môžeš spoľahnúť.

Holiť ťa budú štyri ostré čepele prekryté ochrannou sieťkou, ktoré sú poháňané výkonným elektrickým motorom schopným vyvinúť 4 500 otáčok za minútu. Konštrukcia strojčeka je vyrobená zo zliatiny hliníka a prekrytá materiálom na dotyk pripomínajúcim gumu. Vďaka tomu sa ti v rukách nebude šmýkať.

Batéria vnútri strojčeka vystačí na 45 minút holenia a nabíja sa cez micro USB port. Je škoda, že Xiaomi nesiahol po USB C, no to by mohlo prísť v novej generácii zariadenia. Nabíjanie trvá približne 1 až 2 hodiny.

Holiaci strojček od Xiaomi si môžeš kúpiť na eBay za slušnú cenu 21,99 €.