Úvod Oukitel Oukitel WP1 Oukitel WP1 odhaľuje svoje črty: Ako vyzerá odolný telefón s bezdrôtovým nabíjaním?

Oukitel WP1 odhaľuje svoje črty: Ako vyzerá odolný telefón s bezdrôtovým nabíjaním?

Dá sa skĺbiť odolnosť a bezdrôtové nabíjanie?

0

Jeden výrobca má od konca leta plné ruky práce. Je ním Oukitel, ktorý stihol predstaviť už dva smartfóny – K7 Power a C11 Pro. Tento týždeň sa dozvedáme prvé informácie o chystanej novinke s označením Oukitel WP1.

Novinka má vďaka certifikácii IP68 ponúknuť odolnosť voči vode a prachu, ako aj odolnosť voči pádom. V jej útrobách sa nachádza 5 000 mAh akumulátor, ktorý budeš môcť nabiť pomocou 10W bezdrôtovej nabíjačky.

Oukitel WP1 ponúkne displej prekrytý poriadne odolným krycím sklom, ktorý podľa dostupných informácií odolá škrabancom, pádom a rôznym iným ťuknutiam. Na rozdiel od ostatných smartfónov od Oukitel bude WP1 vybavený zadnou stranou prekrytou sklom. Podľa všetkého pôjde o kombináciu najtvrdších a zároveň najflexibilnejších materiálov, čo má zaručiť bezproblémové bezdrôtové nabíjanie a odolnosť.

Oukitel WP1
Oukitel WP1

Čo sa špecifikácií týka, WP1 bude disponovať 5,5-palcovým HD+ displejom s rozlíšením 1 440 x 720 pixelov, osemjadrovým procesorom MediaTek MT6763, 4 GB operačnou pamäťou RAM64 GB úložiskom. Ako bolo spomenuté vyššie, telefón bude všetky komponenty živiť z 5 000 mAh batérie, ktorá podporuje 9V/2A rýchlonabíjanie.

Dátum dostupnosti momentálne nie je známy, no očakávame, že sa to dozvieme už čoskoro. Čo ale hovoríte na odolný smartfón s funkcionalitou bezdrôtového nabíjania?