Úvod Zariadenia Odolný Oukitel WP2 je tu: Obrnený tank stojí menej než by sa...

Odolný Oukitel WP2 je tu: Obrnený tank stojí menej než by sa zdalo!

Obrnený tank konečne vstupuje do predaja.

4
oukitel WP2

Spoločnosť Oukitel nedávno predstavila nový model smartfónu, ktorý nevybočuje zo zaužívaných koľají výrobcu. Zameranie na silnú odolnosť a dlhú výdrž batérie zostáva zachované.

Oukitel WP2 sa začal predávať 24. septembra v úvodnej dávke dostupných kusov. Telo smartfónu je masívne a typicky členité. Pokope ho drží niekoľko skrutiek, ktoré sú viditeľné a dotvárajú tak celkový vzhľad zariadenia.

Oukitel WP2

Cena: 191,40 €

Nehostinným podmienkam doslova praje odolnosť IP68, ktorá zamedzí akémukoľvek prieniku vody alebo prachu. Odolnosť je v tomto prípade zosilnená, čiže sa nemusíte obávať ani pádov na zem alebo drsnejšieho zaobchádzania.

oukitel WP2
Oukitel WP2

Veľká batéria s kapacitou 10 000 mAh vydrží na jedno nabitie niekoľko dní, čiže so sebou do terénu nemusíte brať powerbanku alebo hľadať zdroj energie. Funkcie budete mať stále k dispozícii. V noci a v tme napríklad dobre poslúži LED svetlo, ktoré v sebe ukrýva až štyri výkonné diódy.

oukitel wp2
Štvorité LED svetlo

6,0 obrazovka už prichádza s moderným pomerom strán 18:9 a plným rozlíšením bez kompromisov (2 160 x 1 920 px). Polepšili si aj ďalšie komponenty. Výkon strednej triedy dávkuje 8-jadrový čipset s grafikou Mali-T860 MP2, 4 GB operačnou pamäťou a rozšíriteľným 64 GB úložiskom.

Snímač odtlačkov nájdete na bočnej strane zariadenia. Prítomný je aj NFC čip, GPS alebo operačný systém Android vo verzii 8 Oreo, ktorý čaká aktualizácia na Android 9 Pie. Pri duálnom fotoaparáte má hlavné slovo 16 Mpx snímač spoločnosti Samsung. 2 Mpx dodatočný senzor vyhodnocuje hĺbku ostrosti.

oukitel WP2

Oukitel WP2 nie je elegantným ani štíhlym smartfónom, ktorý by zaujal peknou farbou. Patrí do rúk, ktoré sa najčastejšie nachádzajú na horách, odľahlých miestach alebo náročnom pracovnom prostredí, čomu sú prispôsobené kľúčové vlastnosti.

Oukitel WP2 začal medzi prvými predávať v obľúbený GearBest, po prepočte za necelých 192 EUR. Úvodná ponuka je obmedzená počtom kusov a doručenie do našej krajiny stojí dve eurá. Zrýchlený export stojí 9,76 EUR.