Úvod Tlačová správa VIDEO: Brutálna skúška odolnosti Oukitel WP2. Čo všetko vydrží tak odolný smartfón?

VIDEO: Brutálna skúška odolnosti Oukitel WP2. Čo všetko vydrží tak odolný smartfón?

Tlačová správa.

0

Svet sa pomaly prispôsobuje novodobému spôsobu života. Ľudia sa po celom týždni práce radi schyľujú k turistike alebo iným voľnočasovým aktivitám. Či už je to bicyklovanie, túra alebo len prechádzka v lese, do prírody vyráža čoraz viac ľudí.

Okrem odolného oblečenia a obuvi by si tento typ ľudí mal zaobstarať ešte jeden kúsok výbavy. Poriadne odolný smartfón, ktorý zvládne udržať tempo.

Jeden taký sa volá Oukitel WP2 a disponuje nie len poriadne odolnou konštrukciou, ale aj gigantickou 10 000 mAh batériou a IP68 certifikáciou. To, čo všetko zvládne si môžete pozrieť vo videu nižšie.

Oukitel WP2 zvládol niekoľko náročných testov ako napríklad pád na zem z rôznych výšok (1,5m, 2m, 2,5m) bez toho, aby utrpel akúkoľvek ujmu na zdraví. Podarilo sa mu prežiť aj pád zo schodov, ktoré sú často miestom, kde sa stáva veľa nehôd. Telefón je tak odolný, že s ním môžete zatĺkať klince do dreva a jemu sa nič nestane.

Oukitel WP2 disponuje 6,0-palcovým Full HD+ displejom prekrytým sklom Corning Gorilla Glass, 4 GB operačnou pamäťou RAM, 64 GB úložiskom, 16 Mpx duálnym fotoaparátom na zadnej strane, 8 Mpx prednou kamerou a 10 000 mAh batériou s 9V/2A rýchlonabíjaním. Nechýba ani snímač odtlačkov prstov a stále aktuálny Android 8 Oreo.

Dostupný je v dvoch farebných prevedeniach, v čisto čiernom a čiernom so zlatými prvkami. Predpredaj novinky začne už 24. septembra v obľúbenom obchode GearBest. Ak chceš vychytať čo najnižšiu cenu, odlož si tento odkaz, na ktorom bude dostupný.