Úvod OnePlus OnePlus 6 OnePlus 6 dostáva aktualizáciu na najnovší OS Android 9 Pie!

OnePlus 6 dostáva aktualizáciu na najnovší OS Android 9 Pie!

0
android 9 Pie

Oficiálnu aktualizáciu so stabilnou verziou OS Android 9 Pie dostáva medzi prvými zariadeniami obľúbený OnePlus 6. Plošnej dostupnosti najnovšej verzie operačného systému Android predchádzalo niekoľkotýždňové beta testovanie.

Ako býva zvykom, výrobca aktualizáciu uvoľňuje postupne, preto netreba vešať hlavu, ak sa vo vašom zariadení OnePlus 6 zatiaľ neobjavila. V najbližších dňoch sa tak určite stane. Pokiaľ by ste chceli dostupnosť aktualizácie urýchliť zmenou pôsobiska cez VPN, výrobca upozorňuje, že to pri tejto aktualizácii fungovať nebude.

OS Android 9 Pie je spojený s novou verziou užívateľského prostredia Oxygen 9.0. Výrobca tak označenie vlastného softvéru prispôsobil novej verzii OS Android. Predchádzajúcu verziu totižto charakterizovalo označenie Oxygen 5.x.

android 9 pie
OnePlus 6

Majitelia modelu OnePlus 6 sa môžu tešiť na inovovaný vzhľad užívateľského prostredia, ovládanie gestami, podporu pre prispôsobenú správu spotreby energie, septembrovú bezpečnostnú záplatu, vylepšený režim Nerušiť alebo nové funkcie v hernom režime.

Pokiaľ OnePlus 6 vlastníte a update ste ešte nedostali, skontrolujte si dostupnosť aktualizácie priamo v nastaveniach zariadenia v časti, kde nájdete informácie o telefóne.