Úvod Výrobcovia Ulefone Tento telefón má 6 350 mAh batériu. Kúpiš ho za 160 €...

Tento telefón má 6 350 mAh batériu. Kúpiš ho za 160 € bez doplácania poplatkov

2
©Ulefone

Jeden z najpredávanejších smartfónov od výrobcu Ulefone sa konečne dostal aj do európskeho skladu. Bez nutnosti doplácať akékoľvek ďalšie poplatky môže byť tvoj za 159,99 €.

Ulefone Power 3S je obľúbeným členom „Power“ série, ktorá je známa predovšetkým veľkými kapacitami batérií. Aj novinka preto disponuje veľkou 6 350 mAh batériou, ktorá sľubuje až 4-dňovú výdrž na jedno nabitie. Samozrejmosťou je tiež podpora rýchleho nabíjania, vďaka ktorej dobijete akumulátor do plnej kapacity behom 120 minút.

Telefón tiež disponuje veľmi elegantným vzhľadom, do ktorého je osadený 6,5-palcový displej, ktorý bude aj napriek svojej veľkosti dobre ovládateľný, čo zabezpečuje súčasný trend pomeru strán 18:9. Chýbať samozrejme nemôže ani Full HD rozlíšenie, ktoré poskytne vynikajúci estetický zážitok.

Pod kapotou Power S3 je umiestnený výkonný procesor Helio P23, ktorý pracuje za asistencie 4 GB pamäti RAM a 64 GB úložiska. Na zariadení tiež nájdeme duálny fotoaparát, a to rovno dva. Na zadnej strane čaká kombinácia 16 Mpx a 5 Mpx kamery a na strane prednej zas dvojica s 13 Mpx a 5 Mpx rozlíšením.

TIP: Použi kupón LFBP33 pre zľavu 3 €!

Ulefone Power 3S je tiež vybaveným pokročilým systémom rozpoznávania tváre, ktorý dokáže odomknúť zariadenie len jedným pohľadom. Pre tradičnejších používateľov, ktorí uprednostňujú odomykanie odtlačkom prsta, je snímač umiestnený na zadnej strane.

Obchod EFOX je novým predajcom so skladmi v EÚ, vďaka čomu sa k tebe zariadenia dostanú nielen rýchlejšie, ale aj bez nutnosti doplácať ďalšie poplatky. Celú ponuku si môžeš pozrieť na tejto adrese.