Úvod Zariadenia Smartwatch Tieto hodinky sú šialené: Netradične veľký displej, dajú sa na nich hrať...

Tieto hodinky sú šialené: Netradične veľký displej, dajú sa na nich hrať aj hry

Takto šialené hodinky tu ešte neboli.

2
LEMFO LEM4 Pro
LEMFO LEM4 Pro

Všetky inteligentné hodinky súčasnosti majú buď okrúhle, alebo štvorcové prevedenie ciferníka a teda aj displeja. Väčšinou ide o rozumné rozmery, ktoré sadnú každej ruke. Inteligentné hodinky LEMFO LEM4 Pro sú však pre väčšie zápästia.

LEMFO LEM4 Pro majú taktiež štvorcový, resp. obdĺžnikový displej. Ten ale disponuje uhlopriečkou 2,2 palca, čo je na inteligentné hodinky pomerne dosť. Táto IPS LCD obrazovka pracuje s rozlíšením 320 x 240 pixelov.

LEMFO LEM4 Pro
LEMFO LEM4 Pro

Displej je osadený v pevnom tele z kovovej zliatiny, ktoré na ruke držia náramky z hrubej tkaniny. Ak hodinky otočíte naopak, uvidíte snímač srdcového tepu a dokonca slot na SIM kartu. Hodinky sú skôr malým smartfónom na zápästie.

Okrem 3G konektivity majú WiFi a poháňa ich bežná, aj keď staršia verzia Android 5.1 Lollipop. Vďaka väčším rozmerom zostal priestor pre 1200 mAh batériu, 1 GB operačnú pamäť RAM a 16 GB interné úložisko.

LEMFO LEM4 Pro
LEMFO LEM4 Pro

Inteligentné hodinky LEMFO LEM4 Pro vážia 80 gramov a škoda, že absentuje akákoľvek odolnosti voči vode alebo prachu. Na druhú stranu, sú ale poriadne lacné. Predávajú sa za menej ako 100 EUR.

TomTop ich predáva za približných 86 EUR, aj keď v obmedzenom počte kusov. K dispozícii má ale tri farebné prevedenia, počnúc výraznejšou oranžovou, nenápadnou čiernou alebo armádnou zelenou. Doručenie do našich končín je bezplatné, aj keď si naň budete musieť nejaký čas počkať.