Úvod Novinky Hry Temná, strašidelná a výborná. Vyskúšaj novú minimalistickú hru Fracter

Temná, strašidelná a výborná. Vyskúšaj novú minimalistickú hru Fracter

0
fracter

V obchodoch s aplikáciami sa objavila nová minimalistická hrá, ktorá na rozdiel od svojich náprotivkov postráda farby a veselé prechádzanie dejovej línie. Fracter je temnou hrou, ktorá ale skvele zabije čas pri občasnej nude alebo vyčkávaní. 

Fracter je vytvorený podľa osvedčeného mobilného receptu. Hrá má minimum prvkov, veľmi plynulé animácie, jednoduchú, no bezchybnú grafiku a podmanivý zvukový sprievod, ktorý vytvára správnu atmosféru.

Dobrodružná hra vás prevedie labyrintami, tmavými prostrediami a temnými tunelmi k logickým hádankám, ktoré musíte vyriešiť. Po ceste vás budú desiť tiene samého seba a strašidelné zvuky. Hlavnú postavu riadite iba jedným ovládačom na obrazovke a podobne jednoducho sa riešia aj spomenuté hádanky. Väčšinou stačí niečo pootáčať, nasmerovať a tak podobne.

fracter

V prípade neúspechu vás do správnej časti hry vrátia kontrolné body, cez ktoré počas hrania prejdete. Hra ale nie je náročná a určená je skôr pre sporadické hranie a nie pre mobilných hard-core hráčov.

Fracter nie je lacným titulom, no prevedenie, hrateľnosť, absencia reklám a in-app nákupov za tie peniaze stojí. Verzia pre platformu Android stojí 4,29 EUR a verzia pre iOS 4,49 EUR. Nižšie vidíte odkazy na stiahnutie a sprievodný trailer.

Fracter