Úvod Tlačová správa OUKITEL K8: Viac informácií o 6.0“ FHD+ smartfóne s 5 000 mAh batériou

OUKITEL K8: Viac informácií o 6.0“ FHD+ smartfóne s 5 000 mAh batériou

Tlačová správa

0

Po príchode iPhone X na scénu sa z ničoho nič zobudili všetci výrobcovia Android zariadení. Na trh sa rozhodli priniesť svoje vlastné dizajnové riešenia. Jeden výrobca však aspoň s jedným modelom pláva proti prúdu.

Oukitel nedávno predstavil svoju novinku, Oukitel K8, ktorá kombinuje 5 000 mAh batériu a jednoduchý a elegantný dizajn. Ako sa hovorí, v jednoduchosti je krása, tak sa poďme pozrieť, čo toto zariadenie ponúka.

Oukitel K8 ponúka 6,0-palcový FHD+ displej s pomerom strán 18:9. Vďaka pokročilej technológii dokáže aj lacnejšie zariadenie, akým K8 jednoznačne bude, poskytnúť 82,4 % pomer displeja k prednej strane, čo je viac než slušné. Okrem toho, výrobca siahol po LCD paneli z produkcie taiwanskej spoločnosti AUO a ochrannom skle japonského Asahi.

V Oukitel K8 nebude chýbať ani trojfarebná LED dióda, ktorá dokáže rozlíšiť medzi notifikáciami, hovormi a napríklad slabou batériou. Dobrou správou je aj ponechanie 3,5 mm výstupu pre slúchadlá, ktoré určite ocení nejeden z nás.

Kryt zadnej strany je vyrobený z odolného polykarbonátu, ktorý je prekrytý troma vrstvami ochranných a dizajnových náterov. Aj vďaka tomu podľa výrobcu pôsobí takmer ako kov. Na zadnej strane okrem toho nájdeš duálny fotoaparát a snímač odtlačkov prstov. Hlavný senzor od Sony disponuje 13 Mpx rozlíšením bez interpolácie, vďaka čomu poskytne slušné zábery.

Elegantný displej, veľká batéria, slušný fotoaparát a zaujímavé funkcie. To má byť podľa Oukitel liek pre všetkých tých, ktorí nechcú veľa míňať a chcú získať slušné zariadenie. Novinka bude dostupná koncom júla. Viac informácií prinesieme už čoskoro.