Úvod Oukitel Oukitel K7 OUKITEL K7 má byť najlacnejší smartfón s 10 000 mAh batériou

OUKITEL K7 má byť najlacnejší smartfón s 10 000 mAh batériou

Jeden z najlacnejších smartfónov s obrovskou batériou.

0

Oukitel je výrobca, ktorý sa preslávil tým, že začal vyrábať smartfóny s enormnými batériami. Tie si okamžite získali svojich fanúšikov, ktorých už nebavilo nabíjať telefón každý jeden deň.

Čo ak je však pridrahý aj model K10, ktorý patrí medzi tie najpopulárnejšie? Výrobca z Číny má na to riešenie. Chystá sa začať predávať Oukitel K7, mid-range kúsok, ktorého cena bude patriť medzi najlepšie v kategórii smartfónov s obrovskými batériami.

Cieľom je dlhá výdrž, pohodlné používanie a nízka cena

Oukitel v tlačovej správe potvrdil, že ich cieľom je vyrobiť zariadenie, ktoré ponúkne dlhú výdrž batérie, kvalitný zážitok z používania a nízku cenu. Zdolať všetky tri veci však vôbec nie je jednoduché. Výrobcovi sa to vraj podarilo. Pozrite si video.

Najdôležitejším bodom novinky je jeho 10 000 mAh batéria, do ktorej optimalizácie spoločnosť vrazila veľa úsilia. Tak len pre predstavu. Ak telefón necháte zapnutý v režime 2G, zapnutý vydrží 50 dní. Na to si však smartfóny nekupujeme, no nie? Pri plnej prevádzke sa môžeš tešiť na 3 až 7 dňovú výdrž.

Ak sa nakoniec vybije, vďaka 9V/2A nabíjačke ho opäť našťavíš do 3 hodín a 40 minút, čo je prinajmenšom pôsobivé.

Na telefón za 150 €, slušná výbava

Oukitel K7 disponuje 6-palcovým Full HD+ displejom s pomerom strán 18:9, ktorý hravo zvládne uspokojiť všetky tvoje multimediálne chúťky. Zadnú stranu zdobí dvojica fotoaparátov (13 Mpx + 2 Mpx), nechýba ani 64 GB úložisko schopné poňať 20 000 fotografií či niekoľko hodín Full HD videa.

Zariadenie poháňa osemjadrový procesor MediaTek MT6750T, ktorému asistujú 4 GB operačnej pamäte RAM, to všetko pod taktovkou Android 8.1 Oreo. Ak máš rád, povedzme, PUBG Mobile, nebudeš mať žiaden problém. Oukitel K7 sa začne predávať začiatkom júna, teda už čoskoro za cenu okolo 180 dolárov (155 €).

Výrobca ti však dáva možnosť získať telefón za 99 dolárov (85 €). Stačí sa zapojiť do ich novej aktivity, v ktorej stačí zadať email a firma ti pošle zľavový kupón. Traja šťastlivci získajú kupón, na základe ktorého sa cena zníži na spomínaných 85 €.