Úvod Oukitel OUKITEL WP5000 Monštrum z Číny: Poriadna odolnosť a batéria, ktorá ťa nenechá v štichu

Monštrum z Číny: Poriadna odolnosť a batéria, ktorá ťa nenechá v štichu

Oukitel WP5000 je pracant, ktorý ťa vďaka obrovskej batérii a odolnej konštrukcii podrží v každej situácii.

0

Svet Android smartfónov je nádherný v tom, že si môžeme vybrať presne to, čo sa nám páči. Niekomu sa páčia tenučké žiletky, niekomu zas výkonné monštrá a niekto zas uprednostňuje poriadne odolných pracantov. No a potom je tu cena. Čo kúpiť? Drahý či lacný?

OUKITEL WP5000 je odolný voči vode, prachunárazom a zároveň ponúka výdrž batérie, ktorá sa len tak často nevidí. Je to zariadenie priam stvorené pre ľudí, ktorí radi trávia čas v prírode, kde po ceste nenájdeš nabíjačky. Ako dlho ti však vydrží 5 200 mAh batéria? Dobrá otázka!

Pri extrémne náročnom používaní sa môžeš spoľahnúť na jeden, naozaj extrémne náročný deň. Len pre predstavu, polhodina na telefóne s tvojou polovičkou z batérie stiahne len 1 % batérie. Prehrávanie polhodinového videa stiahnutého z internetu zas spotrebuje 3 % batérie. Čo sa hudby týka, tam sa môžeš spoľahnúť na 16 hodín a 40 minút prehrávania, a to už je naozaj slušný výkon.

Dôležitou informáciou je aj spotreba batérie pri GPS navigácii. Všetci vieme, že pri navigácii sa ukazuje skutočná užitočnosť smartfónov. Pri 50-minútovej navigácii cez GPS a displeji s maximálnym nastaveným jasom z batérie ubudne len 12 % batérie. Ak teda potrebuješ navigáciu na celý deň, Oukitel WP5000 ťa podrží celých 7 hodín. Pri režime stand-by zas dokáže žiť až týždeň.

Dostatočný výkon pre všetky aplikácie

Čo sa zvyšku výbavy týka, WP5000 ponúka procesor Helio P25, 21 Mpx zadný fotoaparát, 13 Mpx predný fotoaparát, 6 GB operačnej pamäte RAM a 64 GB úložisko, no a dizajn tiež nie je najhorší.

Podľa informácií od samotného výrobcu bude Oukitel WP5000 dostupný už 17. apríla za 299,99 dolárov (244 eur). Viac informácií sa dozvieš na oficiálnom webe výrobcu.