Úvod Zariadenia Neprehliadni smartfón LeEco Le 2 za menej ako stovku a s doručením...

Neprehliadni smartfón LeEco Le 2 za menej ako stovku a s doručením z Nemecka!

5
LeEco Le2

V nemeckom sklade predajcu Cafago sa nachádza zaujímavý smartfón strednej triedy, ktorého cena sa bežne pohybuje okolo 150-tich EUR. LeEco Le 2 je však možné vďaka zľave získať za podstatne menšiu čiastku. 

Cena 98,99 EUR vyzerá podstatne lepšie a vygeneruje ju pri objednávke kód s textom MAP16, ktorý platí až do 15. apríla. Dostupnosť v EU zaručuje rýchle doručenie v priebehu jedného až štyroch dní.

Služba je ale v tomto prípade spoplatnená. Poštovné stojí niečo cez 9 EUR. LeEco Le 2 nie je najnovším smartfónom, no stále zodpovedá aktuálnym štandardom. To znamená, že je jeho konštrukcia vyhotovená z jedného kovového bloku.

LeEco Le 2

Smartfón nepodporuje pamäťové karty, čiže si musíte vystačiť s 32 GB úložiskom. Dopĺňa ho operačná pamäť s kapacitou 3 GB. Horizontálne rámiky, ktoré ukrývajú kapacitné tlačidlá, senzory a 8 Mpx kameru, ohraničujú displej s uhlopriečkou 5,5-palca a FHD 1080p rozlíšením.

Na palube je tiež konektor USB C, 3000 mAh batéria a technológia rýchleho nabíjania Quick Chrage 3.0, ktorá vychádza z pohonnej jednotky, čipsetu Qualcomm Snapdragon 652.

le eco le2

LeEco bol jeden z prvých výrobcov, ktorý zabil 3,5 mm jack. Aj preto sa v balení spolu s ochranným krytom nachádza redukcia pre slúchadlá, ktoré tak pripojíte aj k USB C rozhraniu. Pokiaľ teda nie sú bezdrôtové.

4G kapacity zariadenia pokrývajú všetky dôležité LTE pásma vrátane našich. Vo výbave nechýba snímač odtlačkov prstov, ktorý sa nájdete hneď pod zadným 16 Mpx fotoaparátom. Škoda len staršej verzie operačného systému Android.

Ak hľadáte dobre vybavený smartfón pre menej náročného užívateľa, LeEco Le 2 stojí za zváženie. Minimálne kvôli cene. Smartfón nájdete na tejto adrese, no nezabudnite na kód so zľavou.