Úvod Výrobcovia Ulefone Ulefone Power 3S so 6 350 mAh batériou mieri do predaja! Stojí...

Ulefone Power 3S so 6 350 mAh batériou mieri do predaja! Stojí prekvapivo málo

2
©Ulefone

Najnovší prírastok čínskeho výrobcu Ulefone je konečne uvedený do globálneho predpredaja. Výrobca určil uvádzaciu cenu na 169,99 dolárov.

Ulefone Power 3S je najnovším členom „Power“ série, ktorá je známa predovšetkým veľkými kapacitami batérií. Aj novinka preto disponuje veľkou 6 350 mAh batériou, ktorá sľubuje až 4-dňovú výdrž na jedno nabitie. Samozrejmosťou je tiež podpora rýchleho nabíjania, vďaka ktorej dobijete akumulátor do plnej kapacity behom 120 minút.

Telefón tiež disponuje veľmi elegantným vzhľadom, do ktorého je osadený 6,5-palcový displej, ktorý bude aj napriek svojej veľkosti dobre ovládateľný, čo zabezpečuje súčasný trend pomeru strán 18:9. Chýbať samozrejme nemôže ani Full HD rozlíšenie, ktoré poskytne vynikajúci estetický zážitok.

©GearBest

Pod kapotou Power S3 je umiestnený výkonný procesor Helio P23, ktorý pracuje za asistencie 4 GB pamäti RAM64 GB úložiska. Na zariadení tiež nájdeme duálny fotoaparát, a to rovno dva. Na zadnej strane čaká kombinácia 16 Mpx a 5 Mpx kamery a na strane prednej zas dvojica s 13 Mpx a 5 Mpx rozlíšením.

Ulefone Power 3S je tiež vybaveným pokročilým systémom rozpoznávania tváre, ktorý dokáže odomknúť zariadenie len jedným pohľadom. Pre tradičnejších používateľov, ktorí uprednostňujú odomykanie odtlačkom prsta, je snímač umiestnený na zadnej strane. Zariadenie vám bude doručené so systémom Android 7.1 Nougat s prisľúbenou aktualizáciou na Android Oreo v marci.

Pre viac informácií o Ulefone Power 3S navštívte oficiálnu webovú stránku výrobcu. V prípade záujmu o kúpu zas partnerský e-shop GearBest.com.