Úvod Vernee Vernee MIX 2 Z ceny tohto telefónu odpadneš: TOP výbava za smiešnu cenu!

Z ceny tohto telefónu odpadneš: TOP výbava za smiešnu cenu!

Smartfóny ešte nikdy neboli dostupnejšie.

0
MIX 2
© Vernee

Čínski predajcovia už veľmi dobre vedia, že medzi nami v Európe sa čínske produkty tešia veľkej obľube. Preto vybudovali aj niekoľko európskych skladov, aby bola distribúcia k nám, spotrebiteľom, omnoho jednoduchšia a samozrejme aj lacnejšia.

Vernee Mix 2

Cena: 140,95 € | Dostupnosť:

V EU sklade čínskeho predajcu GearBest sa aktuálne nachádza aj kúsok Vernee Mix 2 so zníženou cenovkou. Tá aktuálne predstavuje prívetivých 140,95 EUR, za ktoré dostanete veľmi slušnú výbavu v dizajnovom tele.

Vernee Mix 2 je vybavený 6,0-palcovým displejom s vysokým rozlíšením 2160 x 1080 a úzkym pomerom strán 18:9, ktorý zaberá väčšinu predného panela po vzore Xiaomi Mi Mix. Stále sa tu však našlo miesto pre všetky dôležité senzory rovnako, ako pre 8 Mpx selfie kameru.

vernee mix 2
© Vernee

Na strane zadnej zas nájdete dvojitú kameru, ktorá zahŕňa 13 Mpx a 5 Mpx senzor a tiež snímač odtlačkov prstov umiestnený v strede. Vnútro konštrukcie vypĺňa osemjadrový procesor Helio P25 s jadrami o takte 2,5 GHz, grafický čip Mali T880, 4 GB kapacita operačnej pamäti či veľké, 64 GB úložisko s možnosťou rozšírenia až o 128 GB. Dôležitú súčasť tvorí samozrejme aj batéria, ktorá bola vybavená 4 200 mAh kapacitou.

Vernee Mix 2 je tiež vybavený systémom Android 7.0 Nougat, Dual SIM a tiež plnou podporou LTE pásiem.

Cenovka 140,95 EUR je konečná, keďže v tomto prípade nebudete platiť žiadne colné poplatky. Samozrejme, je nutné rátať aj s poštovným. Doručenie však bude rýchle.

Všetky podrobné informácie nájdete na oficiálnej stránke predajcu.