Úvod Výrobcovia Nokia HMD spúšťa verejné beta testovanie OS Android Oreo pre smartfón Nokia 3

HMD spúšťa verejné beta testovanie OS Android Oreo pre smartfón Nokia 3

0
nokia 3

Konzorcium HMD Global ešte v minulom roku v priebehu septembra oznámilo, že aktualizáciu na najnovší OS Android 8.0 Oreo obdrží aj cenovo dostupná Nokia 3. Plán sa napĺňa a vedenie spúšťa beta testovanie.

Oznámenie o spustení verejného beta testovania novej verzie operačného systému Android oznámil šéf produktov HMD Global Juho Sarvikas na sociálnej sieti Twitter. 

Ak smartfón Nokia 3 vlastníte, do beta testovania sa môžete zapojiť aj vy. Navštívte oficiálnu stránku BetaLabs, kde sa prihlásite do systému prostredníctvom Google účtu, Facebook konta, alebo sa priamo zaregistrujete.

Nokia 3
Nokia 3

Po prihlásení zadajte do okna v spodnej časti stránky IMEI kód vášho smartfónu Nokia 3. Nájdete ho na balení od zariadenia alebo v nastaveniach v sekcii informácií o zariadení. Zadať musíte aj operátora, ktorého používate.

AK bude vaša požiadavka na testovanie schválená, oznámenie o dostupnej aktualizácii obdržíte do niekoľkých hodín. Následná aktualizácia bude mať veľkosť asi 1,6 GB, pričom jej súčasťou bude aj februárová bezpečnostná záplata.

Cenovo dostupnú Nokiu 3 sme otestovali ešte v priebehu augusta 2017. Všetky postrehy nájdete TU.