Úvod Hry Zahraj si na smartfóne klasické Míny. Populárna hra sa dá dočasne stiahnuť...

Zahraj si na smartfóne klasické Míny. Populárna hra sa dá dočasne stiahnuť úplne zadarmo!

0
miny

Obchod Google Play svojim návštevníkom opäť ponúka zľavy na niektoré herné tituly. Väčšinou ide o nováčikov s malým počtom stiahnutí, no nájdu sa medzi nimi aj dobre hodnotené a sťahované hry.  

Určite by sme si nainštalovali hru Minesweeper Pro, ktorá sa za normálnych okolností predáva za 1,49 EUR. Hra stelesňuje klasické Míny, ktorými užívatelia hojne zabíjali čas hlavne na počítačoch s operačným systémom Windows.

Hra pre Android vám navyše ponúkne dve témy užívateľského prostredia, svetlú a tmavú. Hru nájdete v obchode Google Play na tejto adrese.

miny

Minesweeper Pro nie je jedinou dobre hodnotenou a sťahovanou hrou, ktorá má dočasne nulovú cenovku. 0,99 EUR ušetríte pri stiahnutí hry Can You Escape – Fear House, ktorá kombinuje desivú atmosféru s logickými riešeniami.

Rovnakú sumu ušetríte aj pri hre Quaddro 2. Klasická logická puzzle hra obsahuje 80 úrovní so stúpajúcou náročnosťou. Hranie si vyžaduje dobrú koncentráciu a priestorové myslenie.

Podstatne akčnejší zážitok sprostredkuje známy Stickman, a to v hre League of Stickman – Arena PVP. Hra bežne stojí necelých 60 centov, čo je samo o sebe zanedbateľné. Zadarmo je ale zadarmo, a tak si môžete bez obmedzenia vyskúšať dynamické boje v reálnom čase so všemožnými hrdinami a kvalitným audio sprievodom.

TOP päťku hier uzatvoríme titulom Dungeon999, ktorého pôvodná cena neprevyšuje jedno euro. Dungeon999 je návykovou hrou na hrdinov s klasickou retro grafikou. V hre budete vylepšovať hrdinov, objavovať kúzla a používať všemožné predmety na to, aby ste sa dostali do posledného 999 poschodia podzemnej pevnosti.

Google Play