Úvod Zariadenia Land Rover na MWC 2018 predstaví modulárny smartfón do náročných podmienok

Land Rover na MWC 2018 predstaví modulárny smartfón do náročných podmienok

1
Land Rover
© telefoonabonnement.nl

Štvorkolesové zariadenia značky Land Rover asi netreba predstavovať. Komfortné, luxusné a do terénu vhodné vozidlá vynikajú nielen dizajnom, ale hlavne cenou. Niečo podobné uvidíme aj na MWC 2018.

Holandský web informuje o novom prírastku do segmentu inteligentných mobilných telefónov, ktorý ponesie hrdé logo Land Rover. Mobilné zariadenie sa má nazývať Land Rover Explore, bude mať modulárne príslušenstvo a vysokú odolnosť.

Land Rover sa novinkou pochválil na mníchovskom veľtrhu športových potrieb, ktorý sa konal nedávno. Robustný smartfón (norma MIL-STD-810G) vyrobí spoločnosť Bullitt Group, presne tá, ktorá vyrába aj odolné smartfóny CAT.

land rover
© telefoonabonnement.nl

Land Rover Explore však nebude až taký robustný ako kúsky od CAT. Smartfón by mali mať v hľadáčiku dobrodruhovia, vyznávači dlhých horských turistík a podobných aktivít v náročných podmienkach.

Zameraniu je prispôsobené aj modulárne príslušenstvo v štýle Motorola MotoMods. Zadný magnetický konektor umožní pripojiť rôzne modulárne prvky, ktoré podstatne vylepšia funkcionalitu smartfónu.

Land Rover
© telefoonabonnement.nl

Pripojíte napríklad externú a výkonnú GPS anténu, masívnu dodatočnú batériu pre čo najdlhšiu výdrž na jedno nabitie alebo hľadáčik s rozšírenou realitou, ktorý vám uľahčí navigáciu v teréne.

Špecifikácia zariadenia je zatiaľ neznáma. Dúfame, že uvidíme výkonnejší procesor a aspoň FHD displej. Zariadenie sa s verejnosťou stretne po prvýkrát koncom februára na podujatí Mobile World Congress 2018. Objednávky sa spustia v apríli a potrebovať budete 649 EUR.