Úvod Hry VIDEO PUBG príde aj na smartfóny: Takto bude vyzerať!

VIDEO PUBG príde aj na smartfóny: Takto bude vyzerať!

0

Minulý rok sme sa dozvedeli, že sa na smartfónoch objaví adaptácia veľmi úspešnej hry, PUBG, ktorá je zatiaľ primárne určená pre čínsky trh, kde zažíva obrovský úspech. To však nie je všetko. Na internet sa dostalo krátke video, ktoré nám mobilnú verziu predstavuje v niekoľkých krátkych klipoch.

PUBG alebo Player Unknown’s Battleground je čoraz populárnejšia hra, v ktorej je vašou úlohou prežiť. Po vyskočení z jedného lietadla sa pod vami otvorí mapa plná možností, kde pristáť. Stačí nájsť rýchle útočisko, v ktorom si nájdete (a možno nie) svoju výbavu, vrátane zbraní a zábava môže začať.

Ako vyzerá mobilná verzia PUBG?

Prekvapivo fantasticky! Vyzerá ako plná verzia, akurát beží na mobile. Jedno však ostáva otázne, na videu nebolo vidieť, ako sa hra ovláda. Chýbali virtuálne tlačidlá, resp. zmienka, že sa hra bude dať hrať len pomocou gamepadu.

Zatiaľ to ale vyzerá fantasticky. Len si predstavte, že si nasadíte DayDream alebo Galaxy VR, chytíte ovládač a ponoríte sa do sveta PUBG. Prosíme vývojári, spravte to skutočnosťou!