Úvod Vernee Vernee Active Vernee Active: Vlajková loď s čipsetom Helio P25, 6 GB RAM a...

Vernee Active: Vlajková loď s čipsetom Helio P25, 6 GB RAM a odolnosťou IP68

Tlačová správa.

0
Vernee Active
© Vernee

Zatiaľ najdokonalejší smartfón výrobcu Vernee stelesňuje model Vernee Active, ktorý kombinuje odolnosť s nadštandardnou výbavou a sympatickým dizajnom. Predpredaj bol zahájený ešte v starom roku a v priebehu tohto mesiaca je zariadenie doručované prvým zákazníkom.

Vernee Active je vybavený čipsetom Helio P25, ktorý je o 25 percent výkonnejší a o 30 percent úspornejší ako jeho predošlá generácia. Čipset si poradí s akoukoľvek hrou, náročnou aplikáciou alebo multitaskingom.

Tomu bezpochyby nahráva aj 6 GB operačná pamäť a 128 GB interné úložisko. Zariadenie poháňa VOS 1.0, upravený operačný systém výrobcu, ktorý vychádza z verzie Android 7.0 Nougat.

Výrobca otestoval rýchlosť zápisu a čítania dát v aplikácii AndroidBench pričom zistil, že sú hodnoty na veľmi podobnej úrovni s ďaleko drahším phabletom Samsung Galaxy Note 8. Vernee Active dosiahol rýchlosť čítania 263.11 MB/s a rýchlosť zápisu 224.42 MB/s.

vernee active
© Vernee

5,5-palcový FHD displej z dielne výrobcu JDI chráni odolné sklo Gorilla Glass, ktoré je nutnosťou vzhľadom na odolných charakter zariadenia. Krytie IP68 zabráni prieniku prachu a vody aj v hĺbke 1,5 metra (max. 30 min.).

vernee active
© Vernee

Zosilnená konštrukcia s uhlíkovými vláknami pre zmenu odolá drsnejším pádom. Vernee Active dokáže komunikovať snáď vo všetkých kútoch sveta. Podporuje 28 sieťových pásiem.

Cena smartfónu Vernee Active od konca minulého roka príliš nezmenila, aj keď o pár EUR klesla. Predajca Aliexpress ho ponúka za asi 235 EUR, ku ktorým ale musíte pripočítať poplatok za doručenie, ktoré potrvá takmer mesiac.

Vernee Active