Úvod Výrobcovia OnePlus OnePlus potvrdil: Šialene rýchle odomykanie tvárou príde aj na OnePlus 3 a 3T!

OnePlus potvrdil: Šialene rýchle odomykanie tvárou príde aj na OnePlus 3 a 3T!

5
Funkcia face unlock mala debut na OnePlus 5T

Ak vlastníš OnePlus 3 alebo OnePlus 3T, máme pre teba vynikajúce správy. Čínsky výrobca totiž potvrdil, že technológia odomykania tváre z OnePlus 5T po porte na OnePlus 5 príde na ďalšie dva modely. Stane sa tak po chystanej softvérovej aktualizácii.

Možnosť odomknúť smartfónov na základe rozpoznania tváre je jedna z najlepších funkcií, akou disponujú smartfóny od OnePlus. Ide o skutočne bleskurýchlu a presnú záležitosť, ktorú si od konca minulého roka môžu užívať aj majitelia OnePlus 5.

Spoluzakladateľ spoločnosti, Carl Pei, počas rozhovoru so serverom CNET prezradil, že rovnaká technológia príde aj na modely OnePlus 3 a OnePlus 3T. Je pravdepodobné, že podobne ako pri OnePlus 5 príde tzv. „Face Unlock“ s príchodom novej beta verzie. Do hlavnej aktualizačnej vetvy by sa mala prepracovať až po poriadnom otestovaní.

Na otázku či sa žiadaná funkcia dostane aj na OnePlus 3 a 3T Carl Pei odpovedal: „Nie je dôvod, prečo by sme mali našim zákazníkom odoprieť funkcionalitu, ktorú dokážeme jednoducho implementovať.“ Aký svieži názor, že?