Úvod Zariadenia Hoverboard s poriadnou nosnosťou a rýchlosťou v zľave s cenou pod dve...

Hoverboard s poriadnou nosnosťou a rýchlosťou v zľave s cenou pod dve stovky!

0
hoverboard

Hoverboard, alebo ak chcete samovyvažovacia dvojkolka, je štýlovým dopravným prostriedkom hlavne pre mladých, ktorí sa na nich preháňajú už aj po našich mestách.

Popularitu dvojkoliek využilo hneď niekoľko výrobcov a preto v súčasnosti nájdeme na trhu množstvo modelov. Od tých lacných so základnými parametrami pre začiatočníkov, až po moderné, rýchle a drahé s rôznymi automatickými funkciami.

Zľavový kód máme skôr k lacnejšiemu modelu, ktorý je vďaka nemu ešte lacnejší. Stojí na dvoch 6,5-palcových kolesách s pneumatikami z kaučuku, ktoré zabezpečia pohodlnú jazdu aj po mestských dláždených cestách s nerovnosťami.

hoverboard

Stabilitu postoja zabezpečia pogumované podložky pre nohy s textúrou, pod ktorými sa v smere jazdy v tele dvojkolky nachádzajú LED svetlá pre osvetlenie jazdnej dráhy.

K tomu najdôležitejšiemu, dvojkolka znesie osobu s maximálnou váhou 120 kilogramov a dojazdová vzdialenosť končí niekde medzi 15 – 20 kilometrami v závislosti od podmienok, štýlu jazdy a hmotnosti jazdca.

hoverboard

Hoverboard si poradí s prevýšeniami v uhle stúpania od 15° do 30°. Opäť je podstatná hmotnosť jazdca. Rýchlosť je elektronicky blokovaná kvôli bezpečnosti na maximálnych 10 až 15 kilometrov za hodinu, čo je však stále viac ako dosť. Hlavne do mestských ulíc.

V jazdení vás obmedzí iba nabíjanie a pri prenášaní stroja jeho váha, ktorá predstavuje 10 kilogramov pri rozmeroch 584 x 186 x 178 mm. Dopĺňanie energie trvá jednu až dve hodiny.

hoverboard

TomTop tento typ predáva za približne 215 EUR. Po zadaní zľavového kódu pri objednávke ale cena klesne na 189,19 EUR. Doba doručenia je dlhšia, no je bezplatné a s číslom pre sledovanie zásielky.

Smart Hoverboard

Cena: 189,19 € | Kód so zľavou: AJSCO30