Úvod Výrobcovia Sony FOTO Takto by mohli vyzerať Xperie v roku 2018: Všade tenké rámiky!

FOTO Takto by mohli vyzerať Xperie v roku 2018: Všade tenké rámiky!

6

Japonský výrobca si pre rok 2018 pripravil veľkú zmenu dizajnu. Xperie by mohli vyzerať podstatne inak, než doteraz. Stane sa tak vďaka využitiu modernejších technológií, pomocou ktorých dosiahne takmer úplne bezrámikový dizajn. Jedným z prvých zariadení, ktoré prinesú nový dizajn má byť nástupca tohtoročnej vlajkovej lode, Xperia XZ Premium.

Informácie pochádzajú z gruzínskeho webu, Vortex.ge.

Podľa všetkého je dizajn na obrázku postavený práve na konceptoch pochádzajúcich priamo od Sony. Máme sa vraj tešiť na duálne predné reproduktory, duálny fotoaparát na zadnej strane, 4K displej (najmenej 5,5-palcový), 6 GB operačnej pamäte RAM, 128 GB úložisko a nový procesor Snapdragon 845.

Hovorí sa aj o vstavanom snímači odtlačkov prstov v displeji, čo by z novej Xperie robilo jedno z prvých zariadení, ktoré by ponúklo takúto technológiu.

Druhé zariadenie, na ktorom Sony pracuje má taktiež ponúknuť duálne reproduktory na prednej strane, duálny fotoaparát na zadnej strane a snímač odtlačkov prstov na zadnej strane. Zvyšok výbavy ostáva tajomstvom.

Momentálne je príliš skoro pre potvrdenie týchto informácií, no ak sú pravdivé, Sony môže mať na rukách doslova víťazné zariadenie. Koniec koncov, po ťažkých rokoch by ich smartfónová divízia potrebovala úspešné zariadenie ako soľ.