Úvod Výrobcovia Oukitel OUKITEL C8 do najlacnejšieho bezrámikového smartfónu pridáva 4G konektivitu

OUKITEL C8 do najlacnejšieho bezrámikového smartfónu pridáva 4G konektivitu

Lacný telefón s veľkými ambíciami je ešte lákavejší.

1

Sympatický výrobca, Oukitel, v októbri predstavil vôbec prvé low-end zariadenie s bezrámikovým displejom. Volá sa OUKITEL C8 a od vstupu na trh sa predáva ako teplé rožky. Novinka z dielne ambiciózneho čínskeho výrobcu však ponúkala len 3G pripojenie. To sa však s aktualizovanou verziou – C8 4G, mení.

Ako už jeho názov napovedá, ide o klasický Oukitel C8, akurát s pridanou 4G konektivitou. Stále získate slušný 5,5-palcový HD displej s pomerom strán 18:9, ktorý v ruke nepôsobí tak mohutne a príjemne sa drží. Zadnú stranu zdobí lesklý, ktorý odzrkadľuje nový dizajnový jazyk spoločnosti.

Okrem toho sa však môžeš tešiť aj na procesor MediaTek MT6737 (klasický C8 poháňa MT6580A), 3 000 mAh batériu, 2 GB operačnej pamäte RAM16 GB rozšíriteľnej pamäte (o 64 GB). Oukitel C8 4G beží na Android 7.0 Nougat a stojí len 89,99 dolárov (77 €).

Do pozornosti však dávame azda najväčší akciový deň v Číne, 11.11 (niečo ako Black Friday), keď by mala cena klesnúť ešte viac. Viac o modeli Oukitel C8 4G sa dozvieš na tomto odkaze.