Úvod Zariadenia Xiaomi telefóny a príslušenstvo za najnižšie ceny: Nové zľavy pribúdajú každým dňom!

Xiaomi telefóny a príslušenstvo za najnižšie ceny: Nové zľavy pribúdajú každým dňom!

7
Vlajkový Xiaomi Mi6

Sviatok všetkých nezadaných a teda čínska nákupná horúčka sa už rozbieha. Tie najväčšie zľavy ponúkajú rôzni predajcovia práve v tomto období. Ázijská odnož čierneho piatku je rovnako populárna, ak nie populárnejšia.

Jeden z popredných medzinárodných predajcov Geekbuying už ošiaľ okolo sviatku všetkých nezadaných spustil. Jeho súčasťou je sekcia, ktorú venoval výhradne zariadeniam značky Xiaomi.

Z lacnejších zariadení natrafíte na akčné kamery Yi, selfie stick, ktorý slúži aj ako mono statív, náramok Mi Band 2, inteligentné žiarovky alebo napríklad na externú batériu pre nabíjanie v rôznych kapacitách.

Xiaomi Mi 5X

Cena: 171 €

Zo smartfónov by sme dali určite do pozornosti Xiaomi Mi 5X. Výborný pomer medzi cenou a výbavou je v tomto prípade spojený s lepším dizajnom. Štíhle kovové telo pôsobí v čiernom prevedené veľmi elegantne.

Zadná strana nie je zo skla, čo mnohí ocenia. Nachádza sa na nej iba snímač odtlačkov, dve menšie oči duálneho fotoaparátu (12 Mpx+12 Mpx) a povinné logo výrobcu. 5,5″ displej má FHD 1080p rozlíšenie a pod ním nájdete umiestnené kapacitné tlačidlá.

xiaomi
Xiaomi Mi 5X

3080 mAh batéria bude bohate stačiť (USB C). Čipset Snadragon 625 pracuje s energiou nesmierne efektívne. Sťažovať by sa tiež nemal nikto na 4 GB operačnú pamäť a 64 GB úložisko. V prípade potreby vymeníte jednu z dvoch SIM kariet za pamäťovú kartu.

Xiaomi Mi 5X aktuálne stojí približne 171 eur a predajca ponuku limitoval dostupným počtom 200 kusov. Model Mi 5X nájdete na tejto adrese.

Xiaomi Redmi 4A

Cena: 76 €

Dostupnosť o počte 200 kusov sa týka aj modelu Xiaomi Redmi 4A, ktorý predstavuje asi to najdostupnejšie a stále kvalitné riešenie. Aktuálna cena asi 76 eur je azda bezkonkurenčná.

Stále kovové telo je veľmi kompaktné a ľahké. Meria 139,9 x 70,4 x 8,5 mm a váži iba 131,5 gramov. Môže za to aj menší displej s uhlopriečkou 5,0-palca s HD 720p rozlíšením. Nižšie rozlíšenie je pri takto menšej uhlopriečke akceptovateľné.

Xiaomi
Xiaomi Redmi 4A

Výkon zabezpečuje čipset Snapdragon 425 spolu so 2 GB operačnou pamäťou a 16 GB úložiskom. Opäť platí rozšírenie o 128 GB v rámci microSD karty vymeniteľnej za jednu z dvojice SIM kariet.

Kapacita akumulátora 3120 mAh je vzhľadom na nenáročné parametre obrovská. Dva až tri dni výdrže nebudú problémom. Prostredie MIUI 8 čoskoro nahradí verzia MIUI 9. Aktualizácie sa už postupne šíria.

Xiaomi Redmi 4A nájdete v tomto odkaze.