Úvod Aplikácie Aplikácia PlayStation App dostala aktualizáciu, ktorá konečne zmenila jej vzhľad

Aplikácia PlayStation App dostala aktualizáciu, ktorá konečne zmenila jej vzhľad

4
playstation app

Či už ste fanúšikom konzoly PlayStation alebo nie, musíte uznať, že aplikácia PlayStation App pre platformu Android vyzerala otrasne. Pôsobila tak, ako keby ste sa vrátili do čias Androidu Gingerbread.

PlayStation aplikácia konečne a našťastie dostala aktualizáciu, ktorá jej prostredie významne mení do podoby hodnej aktuálneho roku 2017. Najnovšia verzia s novým užívateľským prostredím nesie označenie 17.11.0.

Prostredie aplikácie je teraz rozdelené na štyri hlavné sekcie, ktoré zahŕňajú novinky, priateľov, upozornenia a váš vlastný profil. V prvej sekcii natrafíte na nové hry, ktoré by sa vám mohli páčiť, alebo na úspechy a trofeje priateľov.

playstation app

Navigácia v prostredí je sústredená do spodnej lišty užívateľského rozhrania. Hlavné stredné tlačidlo vám zobrazí blížiace sa udalosti, vaše herné úspechy a tiež sa pomocou neho dostanete do obchodov PlayStation Store.

Po jeho stranách sa nachádzajú uvedené odkazy na karty s priateľmi, upozorneniami a podobne. Aplikáciu PlayStation App nájdete v obchode Google Play na tejto adrese. Ak už ju máte nainštalovanú, stačí spustiť aktualizáciu.