Úvod Výrobcovia Vernee Vernee M5 vstúpil do predaja. Štyri dôvody, prečo stojí za zváženie

Vernee M5 vstúpil do predaja. Štyri dôvody, prečo stojí za zváženie

Vernee dáva opäť do pozornosti pomer cena-výkon

4
vernee M5

Vernee M5 v dnešných dňoch vstupuje do predaja po oficiálnej stránke, o čom nás výrobca informoval. Zároveň pridal štyri dôvody, prečo stojí za kúpu. Vernee M5 stojí zoči voči cenovo dostupným zariadeniam od Xiaomi alebo napríklad Meizu. 

Výrobca v prvom bode poukazuje na dizajn, ktorý je síce klasický, no aj za málo peňazí dostanete jednoliate telo z kovu s povrchovou úpravou, ktorá je príjemná na dotyk. Vernee M5 neponúka klzké lesklé sklo, ktoré by zachytávalo odtlačky.

Smartfón je hrubý iba 6,9 milimetra a neváži ani 150 gramov.

vernee m5

Pri lacných zariadeniach dizajn nehrá až takú rolu. Rozhoduje pomer ceny a výkonu, ktorý v tomto prípade zastrešuje osemjadrový procesor MediaTek s taktom jadier 1,5 GHz. Nechýba veľkorysá 4 GB kapacita operačnej pamäte a 64 GB úložisko.

Vernee sa už dávno priklonil k čistej forme operačného systému Android, pri ktorom upravil iba pár detailov. Vernee sa zameral na hlbšiu optimalizáciu a rýchle spúšťanie vašich obľúbených aplikácií.

Android vo verzii 7.0 Nougat je rýchly, stabilný a využijete s ním aj kapacity 4G sietí či zvukovo čisté VoLTE volania.

V poslednom bode Vernee spomína cenu, ktorá je samozrejme nízka. Smartfón s 5,2-palcovým IPS HD displejom aktuálne stojí niečo tesne pod hranicou 110 eur. Táto cena sa týka partnerského predajcu výrobcu GearBest. Coolicool.com hovorí o cene 112 eur a napríklad Everbuying zatiaľ stále uvádza nezľavnenú a plnú viac ako 150-eurovú cenovku.

Všetky detaily o zariadení nájdete na stránke výrobcu, na tejto adrese. Na webe sa tiež nachádza zoznam všetkých spriaznených predajcov. Spomenuli sme iba tých známejších. Navštívte preto adresu vernee.cc.