Úvod Hry Vynikajúca MOBA hra Vainglory prichádza s režimom boja 5 proti 5

Vynikajúca MOBA hra Vainglory prichádza s režimom boja 5 proti 5

0
vainglory

Multiplayer online battle arena je medzi hráčmi hier nesmierne obľúbeným žánrom. Počítačom dominuje hra League of Legends a na mobilných zariadeniach patrí medzi najpopulárnejšie titul Vainglory.

Hre Vainglory patria turnaje, živé prenosy, bohatá základňa fanúšikov, skvelý herný zážitok a vlastne takmer všetko, čo má pravá MOBA hra mať. V hre Vainglory môžete v súčasnosti bojovať v reálnom čase v súbojoch troch hráčov proti trom.

Komunita už dlhšie bažila po zaujímavejšom hernom režime piatich proti piatim, na čo vývojári reagovali. Spoločnosť Super Evil Megacorp, ktorá za hrou stojí, otvorila registráciu pre nový herný režim 5v5.

vainglory

Tento režim má ponúknuť strategickú zábavu bez kompromisov. Vainglory bude zároveň jedinou hrou na svete, ktorá bude pracovať so snímkovaním 120 FPS na zariadeniach iPhone X a iPad Pro.

Hra využíva vlastný herný engine, ktorý tvorcovia nazvali E.V.I.L. Hra tak nestojí na žiadnej z bežne používaných platforiem, ktoré sú typické pre iné hry. Grafika je konzolová, ovládanie príkladne a to platí aj o optimalizácii. Hru si pohodlne zahráte aj na menej výkonných smartfónoch a tabletoch.

Vainglory 5v5

Vývojári budú prezentovať nový herný režim v rámci uzavretého beta testovania na majstrovstvách sveta v Singapure, ktoré sa konajú medzi 14. a 17. decembrom.

Pokiaľ Vainglory hrávate, resp. vás tento žáner zaujíma, do uzavretého beta testovania sa môžete prihlásiť. Stačí, ak zanecháte svoj e-mail na tejto adrese. Nováčikovia si môžu hru Vainglory stiahnuť z obchodu Google Play bezplatne.

vainglory
Mapa Halcyon Fold pre režim 3v3

Hra má vynikajúco spracované sprievodné videá a návody, ktoré vás naučia hrať, prepracovaný a rýchly systém zahajovania vzájomných zápasov, samozrejme nechýba rebríček úspechov a množstvo ďalších prvkov.

Popri hernom režime troch na troch je k dispozícii rýchly match na body, ktorý netrvá dlhšie ako päť minúť či takzvaný Battle Royale režim, v ktorom budete vzájomne bojovať iba na línii s vežami.

Team Secret pri preberaní ceny za prvé turnajové miesto jesennej sezóny roku 2015

Vainglory sa radí medzi elektronické športy, kde nájdete ako amatérsku ligu, tak ligu pre profesionálnych hráčov. Hra je obľúbená hlavne v ázijských krajinách, ktoré majú k digitálnej zábave tak trochu bližšie.