Úvod Výrobcovia OnePlus OnePlus 5 dostáva neohlásenú aktualizáciu. Rieši problémy s YouTube a 4G pripojením

OnePlus 5 dostáva neohlásenú aktualizáciu. Rieši problémy s YouTube a 4G pripojením

0
oneplus 5

Pokiaľ vlastníte jeden z najlepších smartfónov v pomere cena-výkon, skontrolujete si v nastaveniach dostupnosť aktualizácií. OnePlus 5 dostáva upgrade systému OxygenOS na verziu 4.5.11.

Táto aktualizácia pre OnePlus 5 nebola oficiálne ohlásená výrobcom. Napriek tomu sa už šíri a prináša opravy chýb. Nejde pritom iba o drobné muchy či nedokonalosti. Update rieši problémy, na ktoré v poslednom období poukazovali vlastníci zariadenia.

Spomenieme dve kľúčové nápravy, ktoré sa týkajú prehrávania videí z YouTube a mobilnej konektivity. Počas sledovania videa na YouTube sa mohlo stať, že zvuková stopa zaostávala za tou obrazovou.

Takéto sledovanie je užívateľsky nepríjemné a keďže je YouTube veľmi sledovaným zdrojom, promptná oprava je určite vítaná.

OnePlus 5

Aktualizácia tiež opravuje nekorektné zobrazovanie niektorých prvkov užívateľského prostredia a pripojenie k rýchlym 4G+ kapacitám v niektorých regiónoch sveta.

Súčasťou balíčka je aj septembrová bezpečnostná záplata, nové možnosti pre prispôsobenie tónov zvonenia, rýchlejšie otváranie aplikácií či optimalizácia jasu displeja.

Spoločnosť OnePlus zvykne aktualizácie rozposielať vo vlnách, takže potrvá pár dní, kým sa dostane ku všetkým zariadeniam. Ak ste ju ešte neobdržali, stane sa tak v najbližších dňoch.