Úvod Výrobcovia Motorola Dôverovať sa nedá ani Lenovu: Moto E4 Plus mužovi vybuchol v priamo vo...

Dôverovať sa nedá ani Lenovu: Moto E4 Plus mužovi vybuchol v priamo vo vrecku!

0

Posledný rok sa niesol v znamení „čím bezpečnejšie, tým lepšie“. Platí to hlavne pri Samsungu, ktorý doslova hasil problém s povestným Galaxy Note 7.

Problémy ale neobišli ani takého výrobcu, ako Apple, u ktorého mal byť poruchový nový iPhone 8 a 8 Plus, ktorému sa nafukovali batérie. Teraz prichádza na rad ďalší výrobca, ktorý sa musí popasovať s vážnejším problémom. Je ním Lenovo, resp. jeho Moto divízia.

Moto E4 Plus

Jednému mužovi totiž priamo v nohaviciach vybuchol nový Moto E4 Plus, telefón, ktorý si zakúpil len pred mesiacom. Incident sa odohral v Indii.

Keď si všimol, že sa mu z nohavíc iskrí a zacítil prudké pálenie, uvedomil si, že za to môže jeho telefón. Ten okamžite odhodil na zem. Moto E4 Plus po pár minútach jednoducho explodoval, ako taká mini bomba.

Výsledkom katastrofického zlyhania smartfónu je vážne popálená noha a malé poranenie prstov. Muž telefón zaniesol do autorizovaného servisu, kde mu bolo prisľúbené, že dostane nový kus. Ten však odmietol z dôvodu obáv, že sa situácia môže zopakovať.

Pri výbere nového smartfónu treba zvážiť mnohé z vlastností. Bohužiaľ, nestabilná batéria môže byť jedna z nich.