Úvod Zariadenia Číňania nevedia, kedy prestať: Originál GoPro Hero kameru môžeš mať za rekordne...

Číňania nevedia, kedy prestať: Originál GoPro Hero kameru môžeš mať za rekordne nízku cenu!

10

Trh s tzv. akčnými kamerami určenými pre outdoorové aktivity je bohatý na rôzne modely. Jedným z najúspešnejším výrobcov vôbec je nepochybne GoPro. Za kvalitu sa však platí, a tak sa GoPro kamery zaradili medzi tie drahšie „hračky“. To však končí s príchodom GoPro Hero do ponuky obchodu TomTop.

GoPro Hero

Cena: 52,99 € | Kupón: AJGOPR

Model, ktorý spoločnosť predáva ponúka natáčanie videa v 1080p rozlíšení pri snímkovaní 30 fps alebo v 720p rozlíšení pri snímkovaní 60 fps. Nechýba samozrejme ani režim „Quick Capture,“ vďaka ktorému sa kamera stlačením jedného tlačidla nie len zapne, ale aj začne natáčať video.

V balení si okrem toho nájdeš aj puzdro, ktoré kameru vybaví odolnosťou voči vode (až do 40 metrov). Nejde síce o puzdro priamo od GoPro, keďže to je podstatne drahšie, svoju úlohu však splní rovnako dobre.

No a nakoniec cena. Tá sa po zadaní kupónu AJGOPR zastavila na 52,99 €. Za túto cenu sa naozaj niet na čo sťažovať. Získaš originálnu kameru GoPro so všetkými vymoženosťami a hlavne kvalitou, ktorou sa tak preslávila.

Predaj už odštartoval, balíčky sa začnú rozosielať už 5. novembra. Netreba však váhať, kupón nemusí platiť až do úplného konca.