Úvod Zariadenia Pozrite si neupravené užívateľské fotky a videá zo smartfónov Google Pixel 2

Pozrite si neupravené užívateľské fotky a videá zo smartfónov Google Pixel 2

1

Nové smartfóny Google Pixel 2 sú asi tým najlepším hardvérovým produktom, aký z kapacít spoločnosti Google vzišiel. Zariadenia Pixel 2 charakterizuje synergia výkonného hardvéru, softvéru, prvkov strojového učenia a špičkový fotoaparát.

Kvalitný fotoaparát je dôležitým prvkom, ktorý často rozhoduje o kúpe toho či oného smartfónu. Google tento fakt nepodcenil. 12 Mpx samostatný obrazový snímač pracuje s clonou f/1.8, optickou a taktiež s digitálnou stabilizáciou obrazu. Vysoko kvalitné spracovanie dát zastrešuje inteligentný softvér spoločnosti Google.

Výsledkom je 98-bodové skóre v rešpektovanom hodnotení DxOMark Mobile, ktoré nové Pixel 2 smartfóny katapultovalo na prvú priečku. Zariadenia získali o 4 body viac ako Galaxy Note 8 a iPhone 8 Plus, ktoré sa tak zaradili za ne.

Google Pixel 2
Fotografia zo smartfónu Google Pixel 2

To, ako smartfóny fotia a natáčajú videá sme videli už počas, resp. krátko po oficiálnom predstavení. Jeden zo zamestnancov spoločnosti Google však v priebehu tohto víkendu zverejnil galériu asi 40-tich fotografií a dve-tri videá, ktoré boli zhotovené v rôznych svetelných podmienkach a s rôznymi nastaveniami.

google pixel 2
Fotografia zo smartfónu Google Pixel 2

Pohľad na snímky to je skvostný. Úroveň zachytených detailov je vysoká, šum pri horších svetelných podmienkach takmer nebadať, dynamický rozsah je výnimočný a až neuveriteľne pôsobia portréty s efektom neostrého pozadia (tzv. bokeh).

Všetky fotografie nájdete na tejto adrese, v otvorenom albume v službe Google Fotky. Ku komunite albumu sa môžete slobodne pripojiť. Časom istotne pribudnú ďalšie užívateľské fotky, ktoré vám tak neujdú.