Úvod Zariadenia Oukitel K3 dizajnom pripomína Xperia XZ Premium. Skrýva v sebe niečo čo...

Oukitel K3 dizajnom pripomína Xperia XZ Premium. Skrýva v sebe niečo čo by sme chceli v každom smartfóne

1

Oukitel K3 je smartfónom, ktorý spája inteligenciu, eleganciu i výkon do jedného zariadenia. Do predpredaja sa dostal len minulý týždeň.

Podľa slov výrobcu vyzerá Oukitel K3 na prvý pohľad podobne, ako Sony Xperia XZ Premium, no pri bližšom preskúmaní si samozrejme všimneme badateľné rozdiely.

Obe zariadenia disponujú 5,5-palcovými displejmi s duálnym zaoblením a tiež lesklým povrchom na prednej i na zadnej strane. Snímač odtlačkov prstov sa v prípade Oukitel K3 nachádza v domovskom tlačidle, zatiaľ čo pri Sony Xperia XZ Premium sa ho výrobcovia rozhodli umiestniť na pravú hranu zariadenia.

Oukitel K3 má tiež na zadnej strane dve šošovky primárneho fotoaparátu, zatiaľ čo Sony Xperia XZ Premium disponuje iba jednou. Rozličné umiestnenie sa týka aj prednej kamery – Oukitel v strede, Sony vľavo hore.

Akumulátor Sony Xperia XZ Premium ponúka svojou 3000 mAh kapacitou približne jednodňovú výdrž. Keď sa však pozrieme na Oukitel K3, jeho batéria dosahuje kapacitu 6000 mAh, čo znamená dva dni výdrže na jedno nabitie a zároveň tak aj väčšie šetrenie batérie pri menej častom nabíjaní. Oukitel K3 tiež podporuje technológiu rýchleho nabíjania, vďaka čomu sa batéria nabije do plnej kapacity len za 2 hodiny a 50 minút.

Sony Xperia XZ Premium sa na základe svojich špičkových špecifikácií predáva približne za sumu 625,99 dolárov. Pamäťovú konfiguráciu však zdieľa s Oukitel K3, ktorý taktiež disponuje 4 GB RAM a 64 GB úložiskom. Rozdiel je však v tom, že Oukitel K3 je momentálne v akciovej ponuke 139,99 dolárov. Ak máte teda radi dizajn Sony, no peňažné možnosti to nedovolia, Oukitel K3 je určite slušnou náhradou.

>>> Kde si môžem Oukitel K3 zakúpiť? <<<