Úvod Zaujímavosti Toto nepremeškaj: Rozšír si pamäť telefónu o 64 GB SanDisk Ultra kartou...

Toto nepremeškaj: Rozšír si pamäť telefónu o 64 GB SanDisk Ultra kartou a ušetríš slušnú čiastku!

7

Mať nedostatok miesta v smartfóne musia trpieť mnohí z nás. Niekto viac, niekto menej. Tak či onak sa tento nedostatok v mnohých prípadoch dá liečiť. Riešením môže byť nová ponuka na 16, 32 alebo 64 GB microSD kartu od spoločnosti SanDisk, ktorá môže byť vaša už od 6,55 €.

Ide pritom o originálnu kartu predávanú v overenom obchode TomTop, ktorá vám domov príde úplne zadarmo. Ako príklad toho, ako sa dá nakupovať oveľa lacnejšie než v niektorých slovenských obchodoch si zoberieme najväčšiu kapacitu microSD kartu, aká je momentálne v akcii – 64 GB SanDisk Ultra.

Takto ušetríš 10 € na microSD karte

Ak by ste ju kupovali v obchode na Slovensku, vyšla by vás približne na 25 € s tým, že by si internetový predajca pravdepodobne zaúčtoval aj poštovné. Samozrejme, mali by ste ju do pár dní alebo v niektorých prípadoch do pár hodín, no podstatne drahšie.

Ak riešenie tvojho problému až tak neponáhľa, objednať si kartu môžeš aj z TomTopu, ktorý ti ju doručí do pár týždňov za cenu 15,95 €. To je už podstatne lepšie. Za cenu, ktorú by si zaplatil navyše v slovenskom obchode si môžeš dokúpiť ešte jednu 32 GB kartu.

SanDisk Ultra – technická špecifikácia

Spoľahnúť sa môžeš na prenosovú rýchlosť 10 MB/s (Class 10) a teda aj na bezproblémový transfer súborov či čítanie priamo z karty. Vďaka tak rýchlemu zápisu na ňu môžeš bez väčších problémov nahrávať aj väčšie súbory, a to poriadne rýchlo. Napríklad také 60 FPS alebo 120/240 FPS videá zaberajú dosť miesta a preto je pre ne kvalitná microSD priam nevyhnutná.

Ak by si jednu „uživil“ neváhaj a objednávaj, kým je cena tak nízka ako teraz.