Úvod Hry Minimalistická hra Hook zadarmo či masívne RPG za 0,10 eur. SŤAHUJTE zľavnený...

Minimalistická hra Hook zadarmo či masívne RPG za 0,10 eur. SŤAHUJTE zľavnený obsah

0
aplikácie

Po potulkách v obchode Google Play môžete natrafiť na niekoľko dočasne znížených cien, ktoré sa týkajú aj popredných titulov. Vybrali sme tie najlepšie, ktorými skvele obohatíte vašu zbierku aplikácií a hier, a navyše vás to nebude stáť veľa.

Čestné prvé miesto vo výbere udeľujeme extrémne minimalistickej hre Hook. Pôvodná cena 0,99 € peňaženky neruinovala, no aktuálne neplatí ani tá. Hru si môžete stiahnuť úplne zadarmo.

Hra má 50 úrovní, upokojujúci soundtrack a výborné spracovanie. To je všetko. Žiadne menu, žiadne rebríčky a ani žiadne iné rušivé prvky. Len vy a logické hlavolamy. Na videu nižšie uvidíte podstatu hry a do obchodu Play vás katapultuje tento odkaz.

Pokiaľ obľubujete strategické RPG hry, boje na hrdinov a démonických nepriateľov, za desať centov je k dispozícii titul Devils & Demons – Arena Wars Premium. Jeho bežná cena je až 3,99 €, čiže ušetríte dosť.

Hra síce netrhla rekordy v počte stiahnutí, ale reakcie a hodnotenia sú zväčša veľmi pozitívne. Vývojári nezanedbali ani grafické spracovanie, o čom vás presvedčí priložený trailer. Hru nájdete v obchode Play na tejto adrese.

Hra Construction Simulator 2 z vás budúcich stavebných inžinierov asi nevychová, ako občasná zábavka však poslúži dokonale. Cena hry klesla z necelých piatich eur na 2,99 €.

V hre si užijete 40 licencovaných ťažkých strojov zvučných značiek ako Caterpillar, Liebherr, Palfinger, Bell, STILL, ATLAS a mnohých ďalších. Hra je tematicky situovaná do USA, kde vás čaká zložitá výstavba ciest a mostov. Sťahujte TU.

Určite spomenieme aj výbornú hru Botanicula, ktorú majú na svedomí českí vývojári. A nielen tú. V rovnakom štúdiu vznikli nemenej kvalitné hry Machinarium a Samorost.

Hra ponúka krásnu grafiku a zábavno-dobrodružný žáner. Na hre je vidieť, že fantázia autorov nemá hraníc ani pri ich už treťom diele. Cena klesla na 1,99 € z pôvodných 4,49 €. Odkaz do Google Play – TU.

Bonus

Po hrách máme malý aplikačný bonus. Aplikácia Millimeter Pro vám umožní merať pomocou displeja smartfónu krátke vzdialenosti a dĺžky. Aplikácia bežne stojí 1,59 € a aktuálne jej cena klesla na nulu.

So zaujímavou cenovkou sa v obchode Play nachádza tiež appka Face Tune, ktorá vylepší vaše selfie fotografie a odstráni nedokonalosti tváre. Ak ich vylepšovať nepotrebujete, gratulujeme. My sme 0,99 € obetovali a…nepomohlo to. Obrátime sa teda na plastického chirurga.

Aplikáciu Milimeter Pro nájdete TU a appku Face Tune TU.