Úvod Aplikácie TOP 5 platených aplikácií, ktoré sú k dispozícii zadarmo alebo v zľave

TOP 5 platených aplikácií, ktoré sú k dispozícii zadarmo alebo v zľave

0
aplikácie

Obchod Play je koncom pracovného týždňa opäť štedrejší. Teda ani nie tak obchod, ako samotní vývojári, ktorí sa rozhodli niektoré svoje aplikácie sprístupniť zadarmo alebo s lukratívnou zľavou.

Nedávno sme vám priniesli päť zľavnených alebo bezplatných prémiových hier a aktuálne prinášame výber piatich platených aplikácií. Vybrali sme tituly, ktoré majú relevantný počet stiahnutí a vyššie hodnotenia. Užívateľský zážitok z aplikácií by tak mal byť kvalitný.

Začneme skvelou aplikáciou so zameraním na astronómiu, ktorá sa volá Solar Walk 2. Aplikácia stojí v bežnom režime 2,99 €, no aktuálne sa dá stiahnuť úplne zadarmo.

Solar Walk 2 je akási encyklopédia slnečnej sústavy pretvorená do peknej 3D grafiky a animácií. Súbor informácií je obsiahly a detailný, čiže vás appka nezabaví iba na niekoľko minút. Ak je astronómia vašou šálkou kávy, do Google Play vás presmeruje odkaz pod sprievodným videom.

https://youtu.be/WCRIyeyoNVY

>Stiahnuť Solar Walk 2 z Google Play<

Sem tam sa stane, že potrebujete niečo zmerať alebo zistiť dĺžku nejakého predmetu. Meter pri sebe len tak nenosí skoro nikto, čo však nie je problém.

Ako pravítko či merač dĺžky poslúži aj obrazovka smartfónu. Stačí, ak si nainštalujete appku Millimeter Pro. Aktuálne dostupná Pro verzia navyše obsahuje viac spôsobov merania a výpočtu dĺžky.

Pôvodná cena aplikácie (1,59 €) klesla na rovnú nulu.

>Stiahnuť Milimeter Pro z Google Play<

V 50-percentnej zľave je jeden z najlepších nástrojov pre sledovanie a vyhodnocovanie spánku. Sleep as Android toho vie veľa.

Usínať môžete pri zvukoch prírody, zobudí vás inteligentný budík na základe fázy spánku, v ktorej sa nachádzate a všetky dáta o vašom spánku nájdete v prehľadných grafoch.

Aplikácia si rozumie s fitness appkami veľkých hráčov, akými sú Google Fit či Samsung S Health. Niektorí jedinci istotne ocenia štatistiky chrápania, keďže si každý myslí, že nechrápe. Aplikácia vás môže presvedčiť o opaku.

Aplikácia v zľave je tzv. Unlocker. Najskôr si nainštalujte bežnú bezplatnú verziu (TU) a následne nižšie uvedený Unlocker.

>Stiahnuť Sleep as Android Unlocker z Google Play<

Pri spánku ešte zostaneme. Je vedecky dokázané, že modré svetlo, ktoré vyžaruje displej smartfónu a inej elektroniky, narúša pokojný spánok. Nočné pozeranie do smartfónu spôsobuje nespavosť a problémy so zaspávaním.

V Google Play sa nachádza v zľave Filter modrého svetla v Pro verzii, ktorá stojí iba 0,89 €. Pôvodná cena bola vyššia, a to až 2,99 €. Niektoré smartfóny už od základu ponúkajú možnosť filtrovania modrého svetla.

Ak to ten váš vo výbave nemá, zamierte na odkaz nižšie.

aplikácii

>Stiahnuť Filter modrého sveta z Google Play<

Cez 1500 efektov, rámy, nálepky, vzory, textúry, FHD kvalita snímok a žiadne reklamy. Všetky tieto vlastnosti patria aplikácii SuperPhoto Full, v rámci ktorej upravíte a vylepšíte akúkoľvek fotografiu.

Appka SuperPhoto Full stojí iba 0,69 €, čo stojí za zváženie. Hlavne, ak je jej pôvodná cena 3,99 €.

>Stiahnuť SuperPhoto Full z Google Play<

Pamätajte, že sú všetky zľavy časovo obmedzené. S prípadnou inštaláciou preto neváhajte. Dúfame, že stihnete všetky.