Úvod Bluboo Bluboo S8 VIDEO Aké je to používať BLUBOO S8 s bezrámikovým 18:9 displejom?

VIDEO Aké je to používať BLUBOO S8 s bezrámikovým 18:9 displejom?

4
bluboo S8

BLUBOO S8 je najnovšou vlajkovou loďou sympatického čínskeho výrobcu, ktorý disponuje nádherným, bezrámikovým displejom s pomerom strán 18:9. Aby výrobca ukázal, na aké funkcie sa záujemcovia môžu tešiť, pripravil zaujímavé video.

Ako môžeš vidieť z videa vyššie, BLUBOO S8 ponúka skutočne zaujímavú hardvérovú, ako aj softvérovú výbavu. Navyše, v balení si nájdete aj pekné príslušenstvo. Najväčším ťahúňom (okrem displeja a dizajnu) je nepochybne jeho operačný systém zvaný 360OS.

bluboo S8

#1 – Full Screen režim

BLUBOO S8 ponúka režim „plnej obrazovky,“ teda fll screen. Ten využiješ, keď na telefóne budeš pozerať obsah, ako napríklad nové časti z Game of Thrones. Tie ti predsa nemôžu ujsť.

#2 – Freezer

Freezer, alebo zmrazovač je softvérová funkcia navrhnutá tak, aby „odmrzla“ telefón, ak dôjde k zaplneniu RAM alebo jeho spomaleniu z dôvodu niečoho iného. Funkcia obmedzí procesy bežiace na pozadí čím telefón podstatne zrýchli.

#3 – Fast screenshot

Jednoduché a zároveň veľmi účinné riešenie pre zachytenie toho čo momentálne vidíš na displeji ale aj toho cez čo si už prescrolloval.

bluboo S8

#4 – Multi window

Podobne ako napríklad na Galaxy S8 či novom Galaxy Note 8, aj BLUBOO S8 zvláda funkciu multi-window, v ktorej môžeš mať na jednej obrazovke spustené dve aplikácie pre lepšiu produktivitu.

Tak či onak, zariadenie sa momentálne ocitlo v zľave v obchode Banggood. Tvoje môže byť už za 128,66 € čo je na takto dobre vybavený smartfón naozaj vynikajúca cena.

Špecifikácia

  • Displej: 5,7-palcový SHARP HD+, 1 440 x 720
  • Procesor: MediaTek MTK6750T, octa-core, 1.5 GHz
  • Pamäť: 3 GB RAM a 32 GB rozšíriteľné úložisko (až o 256 GB)
  • Fotoaparáty: predný 5 Mpx, zadný 13 Mpx + 3 Mpx
  • Batéria: 3 450 mAh, USB C
  • Rozmery: 149,5 x 70,6 x 8,4 mm
  • Konektivita: 4G LTE (všetky slovenské frekvencie), dual SIM, 3,5mm jack, Bluetooth 4.0, GPS, A-GPS, GLONASS
  • Cena: 128,66 €