Úvod Výrobcovia Vernee Vernee Thor Plus je napriek 6200 mAh batérii hrubý iba 7,9 mm....

Vernee Thor Plus je napriek 6200 mAh batérii hrubý iba 7,9 mm. Pomohli nové komponenty

10
vernee thor plus

Čínsky výrobca Vernee pokračuje v uvoľňovaní svojich kľúčových modelov, z ktorých v poslednej dobe rezonuje model Thor Plus s obrovskou, až 6200 mAh batériou. Zameranie na maximálnu výdrž sa smartfónu nedá uprieť. 

Vernee Thor Plus sa k nám zatiaľ nedostal, čiže nevieme, ako dlho na jedno nabitie vydrží. Dá sa ale hádať, že dosť dlho. Pri veľkej batérii zvykne narásť hrúbka zariadenia a v neposlednom rade váha.

Vernee Thor Plus je však hrubý 7,9 milimetra, čo sa dá považovať za stále relatívne štíhle. Podľa dizajnéra zo spoločnosti Vernee tkvie tajomstvo akceptovateľnej hrúbky profilu v architektúre vnútorných častí smartfónu.

Výrobca použil modernejší akumulátor s väčšou hustotou energie. To ale nestačilo. K slovu musela prísť optimalizácia a vylepšený návrh usporiadania komponentov a obvodových spojov.

vernee thor plus

Niečo z hrúbky ušetril aj displej. Vernee siahlo po Super AMOLED obrazovke (5,5″) z dielne etablovaného Samsungu. AMOLED displeje sú tenšie ako LCD obrazovky, ktoré spoločnosť Vernee zvykla používať. Výhodné je tiež živšie podanie farieb a takzvaná dokonalá čierna. Žiaľ, pri menšom HD rozlíšení.

Pri takto veľkej batérii by bolo hriechom neimplementovať technológiu zrýchleného nabíjania. Tá je súčasťou zariadenia, rovnako, ako takmer čistá podoba operačného systému Android vo verzii 7.0 Nougat. Výrobca ju nazval ako VOS, teda Vernee Operating System.

vernee thor plus

Aktuálne ceny a partnerských predajcov nájdete tradične na oficiálnej stránke výrobcu vernee.cc.

Vernee Thor Plus video